This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Препоръчай ми книга!
+115
Cvetomira681
mani240222
Nuriko88
Keti
Yordanova
kalinaps
kremenapaloma424
mim4eee
кума лиса
Бет Рандъл
Bernandito
dfghjk
stelisim
Диди
Paris_love
Stella7401
Vavian
batakchieva
barbara.2014
Atanaska91
Любов
venelinast
saffi
radostina ioncheva
dianaa1962
yanavass
Karamelche__90
РЕНАТА
mirence70
jivko petkov
АВА
Yoni
biliana_911
Armagedon
Михаела Иванова
JenyaJu
Skith
DSdiva
dkolchagova
nmk_262
Izabel88
Тони87
mimcheto231
stefani70
fleur
kaspyr
gat81
Ralna
pokopok
Evitta
todorova90
bonbon4e
ves
plop
viki12
fata_morgana
kochsumaz
meri
iveto81
dragon.kiss
renesme_cullen
Zerita
jekadi0246
filther
mimimk
tcveta68
ksenon
astarta_79
jina81
yoanas
sharky
Smile23
Alliana
bombolinka
luba
yordankak
PetyaG
zdravec
Алабайка
repichka
Christina.
criminalz
maiimynka
Старшината
mir4a
EvaMars
stanislava
kakqkara6
nilekta
galileo414
bonkans
GALKATA
gerganasto
jmv
tanushi
ANAANA
etia
Stefanika
ipls
pipi73
passion..
stelichka
Zaharka
e.stoikova
Merry
elinceto_555
teodora17
beni1979
nightfan
нел-j
gibon
MuryG
Renesita
~ Mistery writer ~
~ i.LLusion
119 posters
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси
Страница 5 от 11
Страница 5 от 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Препоръчай ми книга!
First topic message reminder :
Препоръчай ми книга!
Търсите книга за развлечение или на дадена тема? Не успявате да се спрете на никоя? Обърнете се към нас .. ще ви помогнем
:friends:
Търся помощ:
Аз искам някаква книжка с нотки на ужас. Едната на която съм се спряла е "Покани ме да вляза", но искам и още някоя .. !?
Препоръчай ми книга!
Търсите книга за развлечение или на дадена тема? Не успявате да се спрете на никоя? Обърнете се към нас .. ще ви помогнем
:friends:
Търся помощ:
Аз искам някаква книжка с нотки на ужас. Едната на която съм се спряла е "Покани ме да вляза", но искам и още някоя .. !?
Брой мнения : 4294
Re: Препоръчай ми книга!
Ако не си чела на Карън Робъртс- Детето на Маги ти я препоръчвам, точно такъв сюжет еdragon.kiss написа:Може ли да ми препоръчате съвременен любовен роман, в който главните се разделят без той да знае, че тя е бременна и после има изненада като се срещнат след време.
iveto81- VIP
- Чете : постоянно :)
Брой мнения : 22099
Скоро четох„Страст и омраза„ на Кони Мейсън,точно такава история е.Zaharka написа:dragon.kiss написа:Може ли да ми препоръчате съвременен любовен роман, в който главните се разделят без той да знае, че тя е бременна и после има изненада като се срещнат след време.
Сюзан Елизабет Филипс. Половината й сигурно са с такъв елемент. Включително и "Мис Каприз", ако още не си я чела. Тя пък е съвсем с тоя сценарий.
meri- Пристрастен
- Брой мнения : 397
dragon.kiss написа:Може ли да ми препоръчате съвременен любовен роман, в който главните се разделят без той да знае, че тя е бременна и после има изненада като се срещнат след време.
Ако не си чела "Опасно бягство" и "Да догониш мечтата" на Сандра Браун
и "Убийствено красив" на Хедър Греъм.Точния сюжет са.Аз ги харесвам сташно много.
gerganasto- VIP
- Брой мнения : 12082
Местожителство : Казанлък
Много ви благодаря за предложенията, момичета
Брой мнения : 96
Ами аз съм прочела доста голям брой книги и ви моля да ми препоръчате нещо не толкова популярно :Д ъмм харесвам фентъзи и всякаква романтика (стига да има нещо романтично)
смисъл едни от любимите ми поредици са "След" , "Любов под гибелна звезда", "Ходещо бедствие"; "50 нюанса сиво " абе много много много са :Д и така харесвам когато се разказва и от мъжа :ДД та някои предложения ??
смисъл едни от любимите ми поредици са "След" , "Любов под гибелна звезда", "Ходещо бедствие"; "50 нюанса сиво " абе много много много са :Д и така харесвам когато се разказва и от мъжа :ДД та някои предложения ??
kochsumaz- Читател
- Чете : "Проклятието на МакЛийн "
Брой мнения : 32
Местожителство : бургас
kochsumaz написа:Ами аз съм прочела доста голям брой книги и ви моля да ми препоръчате нещо не толкова популярно :Д ъмм харесвам фентъзи и всякаква романтика (стига да има нещо романтично)
По отношение на фентъзито, бих ти препоръчала "Белгариада" на Дейвид Едингс, ако не си ги чела. Лично на мен историята, както и стила на автора много ми допаднаха.
Що се отнася до любовните - не съм им почитателка и не мога да ти предложа нищо. Ще трябва някой друг да го направи.
Последната промяна е направена от fata_morgana на Вто 19 Яну - 12:55; мнението е било променяно общо 1 път
fata_morgana- Преводач
- Чете : Всичко, което си заслужава четенето.
Местожителство : Somewhere over the rainbow ;-)
Съгласна съм за Белгариада страхотна поредица е няма да съжаляваш.Имам я от години дори се наложи да купувам книги от наколко издателства за да си я допълня цялата.И съм ги чела поне по 3 пъти всяка.
viki12- VIP
- Чете : Винаги щом намери време !
Брой мнения : 10453
Дами,бихте ли ми съдействали относно книги подобни на "Този мъж" и "Оправдани лъжи"
Вчера, като разглеждах форума попаднах на тази тема и дискусия,но не мога да я намеря:(
Благодаря.
Вчера, като разглеждах форума попаднах на тази тема и дискусия,но не мога да я намеря:(
Благодаря.
plop- Напредващ
plop написа:Дами,бихте ли ми съдействали относно книги подобни на "Този мъж" и "Оправдани лъжи"
Благодаря.
Предлагам Това, Това и Това. Не знам доколко отговарят на търсеното, но на мен и трите поредици ми харесаха поне колкото "Оправдани лъжи". На български не всичко е издадено, за съжаление, така че съветвам който може да ги чете в оригинал, в пъти по-добре е. А за който не може, остава това, което на "скъпите" ни издателства се е откъснало от сърцата.
Зодия :
Брой мнения : 5610
Местожителство : Discworld
plop написа:Дами,бихте ли ми съдействали относно книги подобни на "Този мъж" и "Оправдани лъжи"
Благодаря.
Виж тези:
Защото си моя - Бет Кери
Момиче влиза в бара - Хелена С. Пейдж
Библиотекарката - Логан Бел
С.Е.К.Р.Е.Т 1 и 2 - Л. Мери Аделин
Хотели - Първа и Втора стая - Ема Марс
Спомни си и Ще си мой - Мейси Бекет
Лесна и Уязвим - Тамара Уебър
Ако останеш – Кортни Коул
Перфектна химия - Симон Елкелес
Влюбени до доказване на противното - Сара Анджелини
Всички книги на Джули Джеймс
Моят пръв и единствен - Кристен Хигинс
Обещание - Карина Хали / уникална книга :) /
ves- VIP
- Зодия :
Брой мнения : 17548
Аз бих добавила, ако не си чела и книгите на Кристина Лорен, Анна Тод, Аби Глайнс, Саманта Йънг.
Зодия :
ves написа:
Обещание - Карина Хали / уникална книга /
Ооо, да! Тази я препоръчвам с две ръце и два крака!
Зодия :
Брой мнения : 5610
Местожителство : Discworld
Благодаря за препоръките;)
Имам питане-Книгите на Саманта Йънг видях,че са поредица.....всяка книга сама за себе си ли е или имат продължение? Така,както видях е първия вариант обаче не съм съвсем сигурна.
Имам питане-Книгите на Саманта Йънг видях,че са поредица.....всяка книга сама за себе си ли е или имат продължение? Така,както видях е първия вариант обаче не съм съвсем сигурна.
plop- Напредващ
ves написа:plop написа:Дами,бихте ли ми съдействали относно книги подобни на "Този мъж" и "Оправдани лъжи"
Благодаря.
Виж тези:
Защото си моя - Бет Кери
Момиче влиза в бара - Хелена С. Пейдж
Библиотекарката - Логан Бел
С.Е.К.Р.Е.Т 1 и 2 - Л. Мери Аделин
Хотели - Първа и Втора стая - Ема Марс
Спомни си и Ще си мой - Мейси Бекет
Лесна и Уязвим - Тамара Уебър
Ако останеш – Кортни Коул
Перфектна химия - Симон Елкелес
Влюбени до доказване на противното - Сара Анджелини
Всички книги на Джули Джеймс
Моят пръв и единствен - Кристен Хигинс
Обещание - Карина Хали / уникална книга :) /
Повечето от тия книги май още ги няма в ел.вариант,нали?
meri- Пристрастен
Повечето ги има в data.bg като торенти.
Можеш да си ги дръпнеш спокойно.
bonbon4e- Преводач
- Брой мнения : 2147
Да, всяка е за себе си със своя щастлив край.plop написа:Благодаря за препоръките;)
Зодия :
Мисля,че повечето имат някакви допълнения,наречени''новели'',но както може да се очаква очарователните ни издателства не са издали самите книги какво остава за тях.plop написа:Благодаря за препоръките;)
meri- Пристрастен
Ок,ще проверя,благодаря!bonbon4e написа:Повечето ги има в data.bg като торенти.
meri- Пристрастен
meri написа:Мисля,че повечето имат някакви допълнения,наречени''новели'',но както може да се очаква очарователните ни издателства не са издали самите книги какво остава за тях.plop написа:Благодаря за препоръките;)
На Саманта Йънг са издадени 5 книги и една новела от Orange books. Новелата се разпространява само в ел.вариант. Според повечето издателства публикуването на новели не си заслужава,защото е малък обема на самата книга,а цената за закупуване на права е колкото една книга от над 300 страници. Съответно цената за книга от 60-90 страници ще бъде същата,ако книгата е от 350 страници и много от читателите няма да са доволни. Затова в повечето случай,отговорите на подобен въпрос е "Не,няма да я/ги издаваме".
ves- VIP
- Зодия :
Брой мнения : 17548
А,5-та книга вече има ли я в ел. вариант?ves написа:meri написа:Мисля,че повечето имат някакви допълнения,наречени''новели'',но както може да се очаква очарователните ни издателства не са издали самите книги какво остава за тях.plop написа:Благодаря за препоръките;)
На Саманта Йънг са издадени 5 книги и една новела от Orange books. Новелата се разпространява само в ел.вариант. Според повечето издателства публикуването на новели не си заслужава,защото е малък обема на самата книга,а цената за закупуване на права е колкото една книга от над 300 страници. Съответно цената за книга от 60-90 страници ще бъде същата,ако книгата е от 350 страници и много от читателите няма да са доволни. Затова в повечето случай,отговорите на подобен въпрос е "Не,няма да я/ги издаваме".
meri- Пристрастен
Страница 5 от 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Коя е последната книга, която прочетохте?
» Търся книгата...
» Търся книгата...
» Търся книгата...
» Търся книгата...
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси
Страница 5 от 11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите