First topic message reminder :
Често ли четете? Всеки ден, през ден, или по-рядко?
Често ли четете? Всеки ден, през ден, или по-рядко?
viktoria_eremieva написа:Radoslava75 написа:Всяка вечер по една книга,защото през деня работя,но предпочитам да не спя и да чета,отколкото да ходя по кръчми или блея телевизия
Как успяваш по цяла книга? Случвало се е и аз да чета през нощта, но като ми се насъберат няколко нощи четене и дни на работа става зле положението заради недоспиване. За кръчмите и аз съм съгласна, даже телевизията съм я намалила до минимум, просто ми харесва повече да чета отколкото да гледам разни предавания
boreto написа:Radoslava75 написа:Всяка вечер по една книга,защото през деня работя,но предпочитам да не спя и да чета,отколкото да ходя по кръчми или блея телевизия
И аз преди бях така, но имам момиченце на 11 месеца и сега само понякога вечерно време чета(и то много по- рядко от колкото ми се иска).А за кръчмите и аз бих предпочела една книга пред тях.
Но когатомалката порасне се надявам да обикне книгите
Radoslava75 написа:boreto написа:Radoslava75 написа:Всяка вечер по една книга,защото през деня работя,но предпочитам да не спя и да чета,отколкото да ходя по кръчми или блея телевизия
И аз преди бях така, но имам момиченце на 11 месеца и сега само понякога вечерно време чета(и то много по- рядко от колкото ми се иска).А за кръчмите и аз бих предпочела една книга пред тях.
Но когатомалката порасне се надявам да обикне книгите
Sneji_Goranova написа:Всеки ден. Обожавам да чета.
А, ако попадна на увлекателна книга, съм като пристрастена и чета всяка една свободна минута