Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Правите ли си лична колекция? Колко книги има в нея?
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
Ами май са ми около 100 но имах и повече които подарих и след като отново започнах да си препрочитам книгите много ме хвана яд че съм ги подарила ама нищо здраве да е
Купувам книги от 1978 година до сега имам над 2000 книги на различна тематика от приказки до специализирана литература/но тя е малко/ за съжаление в момента не мога да си позволя да купувам всичко което харесвам и съм се ограничила до произведенията на определени автори
Около 200 трябва да са, но имам над 130, които все още не съм прочала. Все си купувам, а чета от библиотеки, приятели и bookrings. А следващата седмица ме чака и "Алея на книгата" ...