Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
Последно купих "Красив непознат" на Кристина Лорен "Мъж в сянка" на Шанън Макена и най новата ми придобивка е "Сладки мечти "на С.Е.Филипс която мисля дапочна веднага.
Днес минах през НДК да разгледам панаира на книгата, но доста от издателства ги нямаше. Прибрах се само с 2 книги - "Танц с дявола" на Шерилин Кениън и "Идеалната половинка" на Сюзън Елизабет Филипс.
Бри Диспейн - Божествени и прокълнати но още не съм я прочела..напоследък не разполагам с така желаните от мен 2-3 часа време "само за мен" ...а честно казано много мразя да почна да чета дадена книга и да я прекъсвам 100-пъти губи и се "магията"
Сладки мечти - Сюзън Елизабет Филипс Принц на нощта - Джанин Фрост Танц с дявола - Шерилин Кениън
+Красив непознат-Кристина Лорен Ще пристигнат утре и направо незнам коя да започна първа !?Най-вероятно първо ще прочета "Танц с дявола".Имам големи очаквания за книгата (дано не се разочаровам).
След като почти се бях отказала да си купувам книги на български, заради недомислени преводи, направих една бърза обиколка на Панаира на книгата. Тъй като си бях набелязала определени издателства, които бяха там (и може би затова не забелязах липсата на други) и чиито книги ми бяха препоръчани не само като сюжет, но и като качество, се сдобих с няколко малки съкровища: 1. "Винена Афера" - Питър Мейл 2. "Отново Прованс" - Питър Мейл 3. "Прованс завинаги" - Питър Мейл 4. "Бели трюфели през зимата" - Никол М. Келби 5. "Нощите на османската принцеса" - Линда Лафърти 6. "Стъкларят от Мурано" - Марина Фиорато
Купих си първата книга от новата четирилогия на Лайза Клейпас ,,Тайните на една лятна нощ,, и разбрах че историята за която се разказва предшества книгите и за семейство Хатауей.Книгата е страхотна и с нетърпение чакам втората, която си мисля че ще е за граф Уестклиф собственика на Стоуни крос.
"Господарката на Рим" - Кейт Куин "Дъщерите на Рим" - Кейт Куин "Императрицата на седемте хълма" - Кейт Куин ПП: Дано ми помогнат да си довърша историята за гладиатори...