Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.
За празниците си подарих Оливия Паркър – Брачен капан Сюзан Елизабет Филипс - Капризите на сърцето Джаки Д'алесандро - Дар от съдбата и пуснах поръчка за Перфектния мъж на Линда ии познайте щяха да ме изхвърлят от вкъщи
След тура по пазаруване на Панаира се сдобих с Друговремец, Капризите на сърцето, Преродена любов, Екстазът на Гейбриъл, Брачен капан и Перфектният мъж.
Вчера и аз посетих панаира. Резултата - Преродена любов, Дар от съдбата, Брачен капан, Воините на Посейдон - новелите, Екстазът на Гейбриъл и още 6 детски книжки. Сега съм разорена, но щастлива... :wasnotme:
Преродена любов, Смарагдовозелено, Брачен капан, Предани, Екстазът на Гейбриъл и Огнена светлина. Остава ми само Перфектният мъж и обявявам фалит. Но пък всички тези прелести си заслужават. :love:
Ох, ами първо този пост не е за хора със слаби сърца :bigsmile:
От Ибис: 1. Дж.Р.Уорд -"БЧК: Преродена любов" кн. 10 2. Джаки д'Алесандро - "Дар от съдбата" 3. Керстин Гир - Скъпоценни камъни - кн. 1, 2 и 3 4. Даринда Джоунс - "Поредицата за Чарли Дейвидсън' кн.3 5. Сюзън Е. Филипс - Чикаго старс - кн. 2 и 3 6. Андреа Креймър - "Нощна сянка: Кървава роза" кн.3
От Тиара букс: 1. Джулия Куин – Блайдън кн.3: Дяволче 2. Алиса Дей - Войните на Посейдон: Пробуждането на Атлантида кн.2 3. Алиса Дей – Войните на Посейдон: сборника с новелитe 4. Рейчъл Гибсън – Влюбен до безумие 5. Линда Хауърд – Перфектният мъж 6. Кинли Макгрегър - Братството на меча: Покоряването на шотландеца кн.2 7. Карелин Спаркс – Рискована любов: Вампирите и градът кн.2 8. Оливия Паркър – Дивайн и Приятели кн.1 и кн.2
От Хеликон: 1. Кристин Кашор - ''Даровита" кн. 1 2. Кристин Кашор - ''Огнена" кн. 2 3. Мариса Мейър - ''Скарлет'' Кн.2 от Лунните хроники 4. Софи Джордан - ''Огнена светлина'' 5. Силвич Дей - ''Опиянена от теб'' кн. 2 6. Силвия Дей - ''Отразена в теб'' кн. 3 7. Тринити Фейгън - Заветът Мефисто: Изкуплението на Кирос кн. 2