| "Отворена връзка" | |
|
+6Didi168 Renesita Memento Zaharka ~ Mistery writer ~ djenny_m 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
djenny_m Пристрастен
Пол : Брой мнения : 269 Регистрация : 16.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:05 | |
| Какво е мнението Ви по въпроса? Склонни ли сте да приемете такива взаимотношения? | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:07 | |
| | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:22 | |
| Дефинирай отворена ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:25 | |
| Партньорът ви спи с друга жена, с ваше”позволение” и пак да си живеете или ходите все едно нищо не се е случило и съответно обратното | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:30 | |
| Мерси Ммм така да се изкажа ще го ощавя : Ако не можем без да си изневеряваме, то тогава не сме един за друг... Не съм съгласна на това да имаме връзка и той да спи с други съответно и аз.. По добре да нямаме връзка и да спим един с друг : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:33 | |
| - Lora11 написа:
Ммм така да се изкажа ще го ощавя :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Добра идея! :lol!: | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:39 | |
| Това отворена връзка е някаква простотия или си с един човек, или не : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:50 | |
| Да, но някои го правят и това....Ами тройките и другите групови изпълнения? Много двойки го практикуват.... За мен е извратено, но - хора всякакви има.... За това е темата. Всеки да се изкаже по въпроса! | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:55 | |
| Ако някоя прителка ми каже, че се е съгласила на това няма да реагирам "Ти луда ли си?" приемам го общо взаето спокойно, ако на мен ми го предложат това определено ще е един прекрасен край : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:57 | |
| Един познат си призна, че го е направил с неговата и с още няколко човека. А моята реакция беше - :suprise: | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Сря 21 Юли - 23:59 | |
| Тройките не са за мен : Наистина извратено е или поне не ме влече : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
Zaharka Администратор
Пол : Зодия : Брой мнения : 5610 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Discworld
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Чет 22 Юли - 11:30 | |
| Аз съм по моногамията :pardon: Или съм с даден човек или не съм. От това по-просто, лесно и ясно няма накъде :pardon: ______________________________ Love me if you can, hate me if you dare!
| |
|
| |
Memento Драскач
Чете : Вестника Пол : Зодия : Брой мнения : 613 Регистрация : 27.07.2010 Местожителство : Sf
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Нед 1 Авг - 22:15 | |
| Алоооу.. кво правите вий, бе.. Тая тема си смени тотално съдържанието. От моно-/полигамия стигнахте до оргии..
Мнението ми: В отворената връзка няма нищо лошо, стига и двете страни да са съгласни на този вид сделка. Лично съм съгласен! От гледна точка на израза "Аре да не се дебнеме, че ще се хванеме.." всичко ще е ОК. Неангажираща по-скоро бих я нарекъл обаче.. ;)
Don't care even if you ban me 'bout my opinion.. | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Нед 1 Авг - 22:16 | |
| - Memento написа:
- Алоооу.. кво правите вий, бе.. Тая тема си смени тотално съдържанието. От моно-/полигамия стигнахте до оргии..
Мнението ми: В отворената връзка няма нищо лошо, стига и двете страни да са съгласни на този вид сделка. Лично съм съгласен! От гледна точка на израза "Аре да не се дебнеме, че ще се хванеме.." всичко ще е ОК. Неангажираща по-скоро бих я нарекъл обаче.. ;)
Don't care even if you ban me 'bout my opinion.. Никой няма да те банне, заради това, че си изказваш мнението.. Лично аз не бих се съгласила, защото това дефакто не е връзка : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
Memento Драскач
Чете : Вестника Пол : Зодия : Брой мнения : 613 Регистрация : 27.07.2010 Местожителство : Sf
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Нед 1 Авг - 22:37 | |
| Именно.. за какво ти е връзка.. Ако вярваш в любов и т.н. простотии - да! Ама ако за теб любов няма.. това е просто привличане което може да изчезне всеки момент.. Какъв е смисъла от глупости от типа на.. "Съжалявам ама искам да си останем само приятели". Най-оферта си е в случая Приятели с екстри. | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Нед 1 Авг - 22:44 | |
| - Memento написа:
- Именно.. за какво ти е връзка.. Ако вярваш в любов и т.н. простотии - да! Ама ако за теб любов няма.. това е просто привличане което може да изчезне всеки момент.. Какъв е смисъла от глупости от типа на.. "Съжалявам ама искам да си останем само приятели". Най-оферта си е в случая Приятели с екстри.
До в миналия форум имаше една такава тема и аз бях за! : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
Renesita Администратор
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Пон 2 Авг - 23:06 | |
| Мислила съм върху това. Имаше един епизод от "Хаус" такъв за "отворен брак". Накрая стигнах до заключението, че ако обичаш някого не може едновременно да имаш нуждата да си с други. Тъй че този вариант за "приятели с екстри" е по-изгоден, ако става дума само за секс. ______________________________ | |
|
| |
Didi168 Маниак
Пол : Зодия : Брой мнения : 554 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Вто 3 Авг - 16:30 | |
| Ми не става въпрос само за секс, ми и да си приятел с човека. Но да я няма онази вбесяваща ревност... И малко излишна свобода е добре дошла. Иначе аз лично когато обичам... го правя наистина и не бих делила... нито пък бих сложила края на една връзка само ако се случи някво отклоняване от пътя. Но не се знае какво ще ми се случи. :d2: Иначе за другите хора - да правят каквото си искат. Както намерят за добре. Аз нямам абсолютно нищо против. ______________________________ ... Don't remember where I was I realized life was a game The more seriously I took things The harder the rules became..."Aлкохолът може да е най-големият враг на човека, но Библията проповядва: Обичайте враговете си" - Франк Синатра. | |
|
| |
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Вто 3 Авг - 18:58 | |
| - Didi168 написа:
- Ми не става въпрос само за секс, ми и да си приятел с човека.
Именно. Този с когото спите не ви е приятел. Нито пък гаджето/ мъжа ви е приятел... - Zaharka написа:
- Или съм с даден човек или не съм. От това по-просто, лесно и ясно няма накъде
Ето това е. Или искаш някой, или не го искаш. Не може да искаш да си и с тоя, и с оня. Или мен иска, или не ме иска. На тъпизми от сорта на 'Ма теб обичам, ма искам и ...' направо й събирам багажа с думите 'За к'во ми загуби времето'. Аз съм от консервативно семейство и категорично съм против тройки, оргии, отворени бракове и връзки и какво ли не. Аз такова нещо не мога да търпя. Или е моя, или е чужда и не се бара. Средно положение няма. За епизода, за който говори Renesita аз пък направо онемях. Жената е в болница, около нея мъж, дете (или деца, не помня) и се натриса тъпкача с букет... Т'ва същество на мен да ми влезе в тази ситуация, ще му покажа колко е пластичен. Но аз още от самото начало не бих допуснал да живея в такава глупост (за мен), така че няма от какво да се тревожа. :) ______________________________
| |
|
| |
Zaharka Администратор
Пол : Зодия : Брой мнения : 5610 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Discworld
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" Вто 3 Авг - 19:36 | |
| - Cohen написа:
- Didi168 написа:
- Ми не става въпрос само за секс, ми и да си приятел с човека.
Именно. Този с когото спите не ви е приятел. Нито пък гаджето/ мъжа ви е приятел...
Зависи. Възможно е, но връзката ще е за много кратко. И после с приятелството ви е свършено. Дори и да се опитате да го запазите, вече нищо няма да е същото. ______________________________ Love me if you can, hate me if you dare!
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Отворена връзка" | |
| |
|
| |
| "Отворена връзка" | |
|