Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Брой мнения : 12082 Регистрация : 16.11.2012 Местожителство : Казанлък
Заглавие: Търся книгата... Сря 29 Юни - 22:28
Привет дами! Дали някой има книгите от поредицата Плаж Розмари на Аби Глайнс, след третата книга. Ако някой ги има би ли ги споделил.gerganastoqnova@abv.bg Благодаря предварително!
tucipaneva6, mirela.iliyanova and Naska8222 харесват това мнение
wake_ivi Активен
Пол : Брой мнения : 159 Регистрация : 08.02.2022 Местожителство : Велико Търново
Заглавие: Re: Търся книгата... Чет 30 Юни - 9:23
Здравейте, момичета Споделям ви фен превода на двулогия Мръсна Мафия на Мегън Марч: книга 1 Черна овца книга 2 Бял рицар
С молба към вас - понеже превода на книга 1 не е мой и не знам доколко е съгласна преводачката да се разпространява, най-добре е да не го качвате публично в други платформи. Благодаря!
https://dox.abv.bg/download?id=d5fade1eb9# -> линк за сваляне
bibsityY, iojeni83, gerganasto, cveti11, reni1520, villlig, genieg and харесват това мнение
galina_shikova VIP
Заглавие: Re: Търся книгата... Чет 30 Юни - 19:58
Може ли, някой да качи линк за 4 и 5 книга на Хакерът, за да си може да я изтеглим?
Vili89 харесва това мнение
villlig VIP
Заглавие: Re: Търся книгата... Чет 30 Юни - 20:27
wake_ivi ,огромни благодарности за превода на Меган Марч :poklon: !!!Това е една от любимите авторки на много от момичетата в този форум.Остана още една двулогия Flash Bang,която се чете след поредицата Под (Beneath) и едва ли ще бъде официално издадена.Благодарности и за превода на Тифани Райз изчаквах да се преведат повечето книги и да я започна,но .... май ще се чете на руски.Така и не разбрахме коя е тази съфорумка която започна да превежда, тук не се пише нищо,за да следим какво се случва с останалите книги.Може би има някаква страница или сайт от който да се информираме.Отново благодарности за труда ти,надявам се че не си се отказала от преводите и ще очаквам новия ти избор с нетърпение
iojeni83, venelinast, Тук, isim, Дори Димитрова, Savarovska, Yana_Sl and харесват това мнение
Дори Димитрова VIP
Чете : Любовни романи Пол : Зодия : Брой мнения : 2746 Регистрация : 12.06.2019 Местожителство : България
Заглавие: Re: Търся книгата... Чет 30 Юни - 20:34
Здр. Общо 4 ри са книгите който не са преведени на Марч. Двулогиятя Светкавичен удар, и първите и две книги който мисля, че са самостоятелни. Относно Тифани Раиз wake_ivi, до 7 кн ги е пуснала, в раздел Тифани Райз в форума Силно се надявам мацката(wake_ivi) да преведе книгите на Марч. Дай Боже Благодарности и от мен, че се хвана с Мегън Марч, защото повечето сме и луди фенки
bibsityY, iojeni83, gerganasto, villlig, boreto, venelinast, Тук and харесват това мнение
villlig VIP
Заглавие: Re: Търся книгата... Чет 30 Юни - 21:21
Дори Димитрова написа:
Здр. Общо 4 ри са книгите който не са преведени на Марч. Двулогиятя Светкавичен удар, и първите и две книги който мисля, че са самостоятелни. Относно Тифани Раиз wake_ivi, до 7 кн ги е пуснала, в раздел Тифани Райз в форума Силно се надявам мацката(wake_ivi) да преведе книгите на Марч. Дай Боже Благодарности и от мен, че се хвана с Мегън Марч, защото повечето сме и луди фенки
Не бях видяла,че е пуснала и седма книга на Тифани Райз,благодаря за инфото.И аз искрено се надявам следващия избор за превод на wake_ivi да е отново от Марч,затова писах и за двулогията Светкавичен удар ,а да не е нахално и да не се стресне пропуснах двете единични книги Каквото и да реши,ще се радваме
bibsityY, gerganasto, Дори Димитрова, Yana_Sl, reneta2005 and dea2014 харесват това мнение
nadyapetkova Редовен
Брой мнения : 67 Регистрация : 18.10.2021
Заглавие: Re: Търся книгата... Пет 1 Юли - 10:42
Знам, че е рано, но все пак да питам за Мениджърът на Кристен Калихан? nadyapetkova@abv.bg
Vili89 харесва това мнение
greeneyes Читател
Заглавие: Re: Търся книгата... Пет 1 Юли - 13:25
gaaleetoo написа:
Здравейте, искам да попитам дали някой има Заветът на Хоторн Кн.2 от Игри на наследство?Май е прекалено рано или съм прекалено нетърпелива
Май е рано за кн2, но и аз нямам търпение. Много ми хареса първата
______________________________ "ЕДИН ДЕН ПРОЧЕТОХ ЕДНА КНИГА И ЦЕЛИЯТ МИ ЖИВОТ СЕ ПРОМЕНИ" ОРХАН ПАМУК
bibsityY харесва това мнение
Nadq2022 Въздухар
Брой мнения : 2 Регистрация : 24.03.2022
Заглавие: Re: Търся книгата... Пет 1 Юли - 18:35
Здравейте търся книгите Черната Овца и Белият Рицар от Мегън Марч, който разполага с тях моля да ми ги изпрати на nadetooo66@gmail.com Предварително Ви благодаря
charade Пристрастен
Брой мнения : 392 Регистрация : 17.01.2020
Заглавие: Re: Търся книгата... Пет 1 Юли - 18:58
Nadq2022 написа:
Здравейте търся книгите Черната Овца и Белият Рицар от Мегън Марч, който разполага с тях моля да ми ги изпрати на nadetooo66@gmail.com Предварително Ви благодаря
Малко по-нагоре на страницата има линк, от който да ги изтеглите.
villlig and Дори Димитрова харесват това мнение
karena68 Напредващ
Брой мнения : 112 Регистрация : 21.05.2016
Заглавие: Re: Търся книгата... Съб 2 Юли - 6:38
wake_ivi написа:
Здравейте, момичета Споделям ви фен превода на двулогия Мръсна Мафия на Мегън Марч: книга 1 Черна овца книга 2 Бял рицар
С молба към вас - понеже превода на книга 1 не е мой и не знам доколко е съгласна преводачката да се разпространява, най-добре е да не го качвате публично в други платформи. Благодаря!
https://dox.abv.bg/download?id=d5fade1eb9# -> линк за сваляне