First topic message reminder :
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
poli8009 написа:Дори Димитрова написа:Здр. Търся книгата,, Крадецът на целувки"на Л. Дж. Шен... Моля някой ако я има да ми я изпрати... doridimitrova79@gmail.com
Аз също я търся, ако някой я има, моля да ми я прати. Благодаря предварително
viktoria_eremieva написа:poli8009 написа:Дори Димитрова написа:Здр. Търся книгата,, Крадецът на целувки"на Л. Дж. Шен... Моля някой ако я има да ми я изпрати... doridimitrova79@gmail.com
Аз също я търся, ако някой я има, моля да ми я прати. Благодаря предварително
Все още я няма в е-книга. Ако видите, че се предлага в електронен вариант, пишете ми защото искам да си я закупя
viktoria_eremieva написа:търси книгата Без милост на Лекси Блейк. Имам останалите две от поредицата, но е редно да почна от книга 1. Моля ако някой ч има да ми я прати на viktoria_eremieva@abv.bg
Darina Bakalova написа:здравейте! Може ли да помоля за книгата на Саманта Тоул "Жажда за живот" в epub или fb2формат. Благодаря! darityy@abv.bg
viktoria_eremieva написа:търси книгата Без милост на Лекси Блейк. Имам останалите две от поредицата, но е редно да почна от книга 1. Моля ако някой ч има да ми я прати на viktoria_eremieva@abv.bg
villlig написа:viktoria_eremieva написа:търси книгата Без милост на Лекси Блейк. Имам останалите две от поредицата, но е редно да почна от книга 1. Моля ако някой ч има да ми я прати на viktoria_eremieva@abv.bg
Имаш поща
Julia0 написа:viktoria_eremieva написа:търси книгата Без милост на Лекси Блейк. Имам останалите две от поредицата, но е редно да почна от книга 1. Моля ако някой ч има да ми я прати на viktoria_eremieva@abv.bg
Имаш поща
fallangel написа:viktoria_eremieva
@fallangel написа:
От Егмонт ми казаха, че ще издават Сделка с дявола на Мегън Марч!аз не намерих инфо в сайта на Егмонт, ако правилно съм разбрала ще е тази поредица :
Серия „Жар“ (Forge):
Deal with the Devil (2018)
Luck of the Devil (2019)
Heart of the Devil (2019),
но ще пропуснат
Серия „Дивакът“ (Savage):
Savage Prince (2018)
Iron Princess (2018)
Rogue Royalty (2018),
която е след поредицата "Грях" и преди "Жар".
Аз не искам да се пропуска книга на Мегън Марч, това направо си е грехота
Аз съм абсолютно съгласна с теб,но май така ще стане. Аз прочетох поредицата "Savage ", свързана е със Маунт и Кийра .
Дори Димитрова написа:Здр. Можели и на мен,, Жажда за живот "и,, Жажда за скорост" на Саманта Тоул.Благодаря ви предварително.... doridimitrova79@gmail.com... Ако има и други книги на писателката също
fallangel написа:От Егмонт ми казаха, че ще издават Сделка с дявола на Мегън Марч!
jastrata написа:Здравейте,
Някой има ли третата книга от серията "Братя Уокър" на Лиса Рене Джоунс?
Знаете дали е излязла въобще?
Ако някой я има МОЛЯ да ми я прати на jastrata@gmail.com
Благодаря предварително