| Любов под прикритие | |
|
+13АВА antoniq8803 NVasileva sminkova marinka76 steladesi annаyordanova0 Venka Hera Qni7a DimaG1 netinka iveto81 17 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
iveto81 VIP
Чете : постоянно :) Пол : Зодия : Брой мнения : 22099 Регистрация : 24.02.2015
| Заглавие: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 14:20 | |
| Джесика Харлоу и Джон Шепърд, агенти от ФБР, имат зад гърба си общо минало, изпълнено със съперничество и взаимна неприязън. Двамата се сблъскват един с друг по време на обучението си в академията в Куантико и след като завършват, всеки от тях на драго сърце поема по свой собствен път. Шест години по-късно последното, което някой от тях очаква, е да се окажат партньори във важно разследване под прикритие. Но партньорството с бивш конкурент и съперник едва ли би могло да се случи в по-неподходящ и за двамата момент.
Джон се е разделил с приятелката си, след като я е хванал в изневяра. Изгубил общия им апартамент и няколко от най-добрите си приятели, той решава, че моментът е подходящ за ново начало и се кандидатира в елитния отряд за спасяване на заложници на ФБР.
Джесика, която наскоро се е развела с холивудски продуцент и се е завърнала от Лос Анджелис, също търси ново начало и изгаря от желание да се докаже в новия си офис.
За да заловят корумпиран политик от Флорида, двамата ще трябва да намерят начин да работят заедно в екип. Задача, която се усложнява още повече, когато като част от разследването са принудени да отседнат в романтичен морски курорт. Но неочаквано и за двамата страстта зад непрестанните им препирни заплашва да направи работата им още по-трудна…
"Талантът на Джули Джеймс да пише остроумен и жив диалог в комбинация с отлични сюжети се откроява особено ярко в най-новия ѝ роман" – РТ БУК РИВЮС
ОЧАКВАЙТЕ НА 31.10.2017 Г.
Откъс от книгата: http://ibis.bg/liubov-pod-prikritie-otkas-.html ______________________________ | |
|
| |
netinka Пристрастен
Чете : Любовни романи Пол : Зодия : Брой мнения : 300 Регистрация : 22.12.2016
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 16:41 | |
| Прочетох откъса и както всички други книги, които съм прочела от поредицата за агенти на ФБР на Джули Джеймс, ме заинтригува адски много. Супер история ще бъде! | |
|
| |
DimaG1 Пристрастен
Брой мнения : 262 Регистрация : 06.10.2017
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 18:15 | |
| Нямам търпение да я взема в ръце | |
|
| |
Qni7a Маниак
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 21:44 | |
| Това самостоятелна книга ли е или част от поредица? Защото не мисля, че е от "Адвокат и агент на ФБР ". | |
|
| |
Hera Читател
Брой мнения : 36 Регистрация : 19.08.2011
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 22:47 | |
| - Qni7a написа:
- Това самостоятелна книга ли е или част от поредица?
Защото не мисля, че е от "Адвокат и агент на ФБР ". Да, това е седмата, последна засега книга от серията. Излезе на английски през април тази година. И аз тръпна нетърпеливо за нея! :yess: | |
|
| |
Venka VIP
Чете : Винаги ;) Пол : Брой мнения : 8459 Регистрация : 22.03.2016
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 22:57 | |
| Харесвам, Джули! Ще се чете! :dance: | |
|
| |
Qni7a Маниак
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пон 16 Окт - 23:36 | |
| - Hera написа:
- Qni7a написа:
Защото не мисля, че е от "Адвокат и агент на ФБР ". Да, това е седмата, последна засега книга от серията. Излезе на английски през април тази година. И аз тръпна нетърпеливо за нея! :yess: Седмата? Аз явно съм пропуснала нещо. До колко знам са пет преведени до момента. Коя е шестата, може ли да споделиш. )) | |
|
| |
Hera Читател
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Вто 17 Окт - 2:15 | |
| - Qni7a написа:
- Hera написа:
- Qni7a написа:
Защото не мисля, че е от "Адвокат и агент на ФБР ". Да, това е седмата, последна засега книга от серията. Излезе на английски през април тази година. И аз тръпна нетърпеливо за нея! :yess: Седмата? Аз явно съм пропуснала нещо. До колко знам са пет преведени до момента. Коя е шестата, може ли да споделиш. )) 1. Любовни престрелки 2010 2. Нещо като любов 2011 3. През онази нощ 2012 4. Нещо повече от любов 2013 5. Сватбена лудост 2014 6. Неочаквано едно лято 2015 | |
|
| |
annаyordanova0 Редовен
Чете : Всичко, което привлече вниманието ми според настроението :) Пол : Зодия : Брой мнения : 86 Регистрация : 29.03.2016 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Вто 17 Окт - 14:14 | |
| Много я харесвам като автор и препоръчвам горещо всичките и книги. Нямам търпение да прочета и тази )) ______________________________ https://www.dropbox.com/sh/amn7cclku3qptsx/AADx4HPTXenxiSGMTS2CoQJra?dl=0
| |
|
| |
steladesi Читател
Брой мнения : 13 Регистрация : 27.10.2017
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пет 27 Окт - 21:59 | |
| Нямам търпение да я прочета. | |
|
| |
marinka76 Редовен
Чете : всичко Пол : Брой мнения : 71 Регистрация : 10.08.2016 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Пет 27 Окт - 23:00 | |
| | |
|
| |
sminkova Маниак
Чете : Винаги и по всяко време на деня и нощта Зодия : Брой мнения : 426 Регистрация : 16.08.2016
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 28 Окт - 10:02 | |
| Книгите от поредицата ми допаднаха. По анотацията и тази се очертава да е интересна. Ще се чете | |
|
| |
NVasileva Ветеран
Чете : ...през всяка свободна минута Пол : Зодия : Брой мнения : 1274 Регистрация : 16.03.2017
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 28 Окт - 12:47 | |
| Много харесвам стила на писане на Джули Джеймс :2: и с голямо нетърпение чакам другата седмица :lovely: ______________________________ Някои хора искат да ограбят БАНКА, а аз мечтая да ограбя КНИЖАРНИЦА
| |
|
| |
DimaG1 Пристрастен
Брой мнения : 262 Регистрация : 06.10.2017
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 28 Окт - 13:55 | |
| Още 4 дена , сега препрочитам другите и книги | |
|
| |
Hera Читател
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 4 Ное - 18:19 | |
| Поредната страхотна книга от серията на Джули Джеймс! Нови, непознати до сега герои, но същия лек, приятен, забавен стил на писане.Истинска наслада!Горещо препоръчвам! :yess: :yess: | |
|
| |
antoniq8803 Читател
Брой мнения : 11 Регистрация : 07.10.2018
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Нед 7 Окт - 17:38 | |
| | |
|
| |
АВА VIP
Брой мнения : 6373 Регистрация : 02.05.2018
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Нед 7 Окт - 17:46 | |
| Четох я много ясно! Чета всички книги на Джули Джеймс. Страхотна история ,както винаги,затрогваща и грабваща вниманието. | |
|
| |
kleopatraani Редовен
Брой мнения : 66 Регистрация : 07.07.2017
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 18 Апр - 0:10 | |
| Ще може ли да ми я изпрати някой annq_84@abv.bg Благодаря | |
|
| |
KrisiV25 Ветеран
Чете : Любовни романи Пол : Брой мнения : 1184 Регистрация : 23.03.2020 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 18 Апр - 11:25 | |
| - kleopatraani написа:
- Ще може ли да ми я изпрати някой
annq_84@abv.bg Благодаря Имаш поща | |
|
| |
feliksana Читател
Брой мнения : 11 Регистрация : 20.10.2019
| Заглавие: Re: Любов под прикритие Съб 18 Апр - 14:55 | |
| Ще помоля и аз, благодаря! velkova.maia@gmail.com | |
|
| |