BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка. 
ИндексРегистрирайте сеВход

Share
 

 БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Renesita
Шефче
Renesita

Чете : Новите видове
Пол : Female
Брой мнения : 3247
Регистрация : 15.07.2010

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyСря 28 Юни - 12:21

16 Personalities личностен въпросник е толкова точен, че “малко те побиват тръпки”.

Получете конкретно и точно описание на Вашата личност и обяснение защо вършите нещата по определен начин.

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Home-16personalities

Линк към теста:
ЦЪК

______________________________
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Creeping%252520up%252520on%252520caturday
Върнете се в началото Go down
ViliBojkova
Ветеран
ViliBojkova

Чете : винаги
Пол : Female
Зодия : Gemini
Брой мнения : 1069
Регистрация : 27.12.2016
Местожителство : Plovdiv

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyСря 28 Юни - 14:41

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
“ЗАЩИТНИК”
(ISFJ-A)

“Любовта разцъфтява единствено чрез споделяне. Можеш да получиш повече за себе си, само ако даваш на околните.”
BБрайън Трейси
Защитниците са в голяма степен уникални, защото много от техните качества противоречат на дефиницията на отделните им черти. Макар че са състрадателни, Защитниците могат да са свирепи, когато защитават своето семейство и приятели; тихи и резервирани, те обикновено имат добре развити комуникативни способности и здрави социални връзки; и въпреки че търсят стабилност и сигурност, те могат да са забележително отворени за промени, стига да се чувстват разбрани и уважавани. Както при много други неща, хората с личностен тип Защитник са повече от сбора на чертите си и начинът, по който използват силните си страни, дефинира същността им.

Защитниците са истински алтруисти, отговарят на добрината с прекалена добрина и се ангажират с работата и с хората, в които вярват, с ентусиазъм и щедрост.
Трудно може да се намери по-добър личностен тип, който да представлява такъв голям процент от популацията, близо 13%. Като комбинират най-добрите традиции и желанието да вършат добро, Защитниците могат да бъдат открити в традиционни дейности като медицина, академични и благотворителни занимания.

Личностен тип Защитник (ISFJ-A / ISFJ-T)
Защитниците, особено турбулентните, често са дребнави до степен на перфекционизъм и макар че обичат да отлагат нещата, винаги може да се разчита, че ще свършат работата навреме. Защитниците приемат отговорностите си лично и редовно преизпълняват поставените им задачи, защото правят всичко, за да надминат очакванията и да получат одобрението на околните – у дома и на работа.

ТРЯБВА ДА НИ ВИДЯТ, ЗА ДА НИ ПОВЯРВАТ

Предизвикателство за хората с личностен тип Защитник е да се убедят, че работата им се забелязва. Те са склонни да подценяват постиженията си и макар че любезността им често е предмет на уважение, по-цинични и егоистични хора биха се възползвали от отдадеността и скромността на Защитниците, като им прехвърлят работа, за която след това си приписват заслугите. Защитниците трябва да знаят кога да откажат и да отстояват себе си, за да могат да запазят увереността и ентусиазма си.

Социални по природа, странно качество за интровертен личностен тип, Защитниците използват отличната си памет не за да помнят данни и дреболии, а хората и подробностите в живота им. Когато става дума за раздаване на подаръци, Защитниците нямат равни, като използват въображението и естествената си чувствителност, за да изразят щедростта си по начини, които докосват сърцата на получателите им. И макар че това със сигурност е в сила за колегите им, които Защитниците често приемат за лични приятели, то в семейството този начин на изразяване на привързаност наистина разцъфтява.

АКО МОГА ДА ТЕ ЗАЩИТЯ, ЩЕ ГО НАПРАВЯ

Защитниците са прекрасна група, рядко стоят бездейни, ако има недовършени значими каузи. Способността на Защитниците да се свързват с околните на интимно ниво е ненадмината сред интровертите и радостта, която изпитват при използването на тези връзки с цел поддържане на подкрепящо, щастливо семейство, е дар за всеки участващ в това. Те може никога да не се чувстват наистина комфортно в светлината на прожекторите и да изпитват вина, когато получават признание за групови усилия, но ако се уверят, че усилията им са оценени, Защитниците ще почувстват такова удовлетворение от делата си, за каквото малко личностни групи могат да мечтаят.
Върнете се в началото Go down
milenatt
PRO
milenatt

Чете : много
Пол : Female
Брой мнения : 2187
Регистрация : 24.02.2016
Местожителство : Варна

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 30 Юни - 12:14

“Консул”
Хората, които притежават личностния тип Консул, са, поради липса на по-добра дума, популярни – което е обяснимо, като се има предвид, че това е много често срещан личностен тип, който съставлява дванадесет процента от населението. В училище Консулите са мажоретки и капитани на отбора, задават тона, стоят в светлината на прожекторите и водят отбора си към победа и слава. По-късно в живота Консулите продължават да подкрепят своите приятели и близки, организират социални събития и се стараят всеки да е щастлив.

В сърцата си Консулите са социални създания, които имат нужда винаги да са информирани какво се случва с приятелите им.

Дискутирането на научни теории и международна политика едва ли ще задържи вниманието на Консулите за дълго. Те са по-загрижени за осезаемите, практични въпроси, включително подобряване на социалния им статус и наблюдение на останалите. За тях най-важно е да са в течение какво се случва около тях, но се стараят да използват качествата си, за да вършат добро.

Уважение към мъдростта на лидера


Консулите са алтруисти и се отнасят сериозно към отговорностите си да помагат и да постъпват правилно. За разлика от по-идеалистичните личностни типове обаче, Консулите ориентират моралния си компас спрямо установените традиции и закони и спазват авторитетите и правилата, вместо да извличат убежденията си от философия и мистицизъм. За Консулите е важно да запомнят, че хората имат различен произход и перспективи, и че това, което им се струва правилно, може би не винаги е абсолютната истина.

Хората с личностен тип Консул обичат да помагат, наслаждават се на всяка роля, която им позволява да допринасят с нещо, стига да знаят, че са оценени и зачетени. Това е особено видно у дома, като Консулите са лоялни и предани партньори и родители. Консулите уважават йерархията, стараят се да бъдат позиционирани с известна власт у дома и на работа, което им позволява да поддържат нещата ясни, стабилни и организирани за всички.

Хармонични връзки


Подкрепящи и общителни, Консулите винаги могат да бъдат забелязани на тържество – те са тези, които намират време да общуват и да се смеят с всички! Но тяхната отдаденост отива по-далеч от формалното общуване. Консулите наистина се наслаждават на разговорите за връзките и дейностите на техните приятели, запомнят дребните детайли и винаги са готови да обсъждат нещата с топлина и деликатност. Ако ситуацията не се развива плавно, или ако има напрежение в стаята, Консулите го забелязват и се опитват да възстановят хармонията и стабилността в групата.

Като истински противници на конфликтите, Консулите отделят голяма част от енергията си за установяване на социален ред и предпочитат планирани и организирани събития пред спонтанни събирания и дейности с неизвестен завършек. Тези личности влагат много усилия в организираните от тях дейности и чувствата им лесно биват наранени, ако идеите им не бъдат приети или хората просто не се интересуват. Отново, за Консулите е важно да запомнят, че всеки идва от различно място и че липсата на интерес не се отнася до тях или до събитието, което те организират – просто не е за всеки.

Най-голямото предизвикателство за Консулите е да се справят с чувствителността си – хората няма да бъдат съгласни и ще отправят критики и макар че боли, това е част от живота. Най-доброто за някого с личностен тип Консул е да прави това, което умее най-добре: да бъде модел за подражание, да се грижи за нещата, които са във властта му и да се наслаждава на факта, че много хора оценяват усилията му.

______________________________
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Images?q=tbn:ANd9GcRJPIWtFuy_AwfiTkRYpa6bLRy3bq2ovN8YKfxwBUWnnLlfJ75q Плаж Фичоза, Варна
Върнете се в началото Go down
Qni7a
Маниак
Qni7a

Пол : Female
Брой мнения : 507
Регистрация : 17.12.2016

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 30 Юни - 15:34

Личностният тип Адвокат е много рядък, съставлява по-малко от един процент от населението, но въпреки това оставя своя отпечатък върху света. Те притежават вроден идеализъм и морал, но това, което ги отличава от останалите идеалистични личностни типове, е тяхната решителност и целеустременост – Адвокатите не са празни мечтатели, а хора, които могат да предприемат конкретни стъпки за реализиране на целите си и да предизвикат дълготрайно положително въздействие.

Адвокатите виждат помощта за другите като своя мисия в живота и макар че хората с този личностен тип често участват в спасителни и благотворителни дейности, тяхната истинска страст е да намерят същността на проблема, за да не се налага хората да бъдат спасявани изобщо.
ПОМОГНИ МИ ДА ТИ ПОМОГНА

Наистина, Aдвокатите споделят изключително уникална комбинация от черти: макар и да се изразяват меко, те имат силно изразено мнение и се борят неуморно за идеите, в които вярват. Хората с този личностен тип са решителни и със силна воля, но рядко използват тази енергия за лична изгода – Aдвокатите действат с креативност, въображение, убеждение и чувствителност не в своя полза, а за да създадат баланс. Егалитаризмът и кармата са много привлекателни идеи за Aдвокатите и те са склонни да вярват, че само любовта и състраданието могат да помогнат на света, като смекчат сърцата на тираните.

“Всеки човек трябва да реши дали ще върви в светлината на съзидателния алтруизъм или в мрака на разрушителния егоизъм.”
Мартин Лутър Кинг
Адвокатите лесно създават връзки с останалите, притежават талант за топъл и деликатен изказ, като се изразяват земно, а не с чиста логика и факти. Не е чудно, че техните приятели и колеги ги считат за относително социални личности, но е добре да не забравят, че Aдвокатите се нуждаят от време насаме, за да се отпуснат и презаредят, затова не трябва да се притесняват особено, ако те внезапно се отдръпнат. Адвокатите се грижат отлично за чувствата на останалите и очакват същото в замяна – понякога това означава да им се даде пространството, от което се нуждаят за няколко дни.

ОЖИВЕЙ ЗА СЛЕДВАЩАТА БИТКА

Наистина, най-важното за Aдвокатите е да не забравят да се грижат за себе си. Страстта на убежденията им е способна да ги отнесе отвъд точката им на пречупване и ако тяхната жар излезе извън контрол, те може да се окажат изтощени, болни и стресирани. Това е особено очевидно, ако Aдвокатите се сблъскат със спорове и критика – тяхната чувствителност ги принуждава да направят всичко по силите си, за да избегнат тези на пръв поглед персонални атаки, но когато обстоятелствата не могат да бъдат избегнати, те могат да отвърнат на удара силно ирационално и без контрол.

За Aдвокатите светът е място, изпълнено с неравенство – но не е необходимо да бъде такъв. Никой друг личностен тип не е по-добре подготвен да създаде движение, което да се бори с несправедливостта, независимо малко или голямо. Адвокатите просто трябва да помнят, че докато са заети с грижата за света, трябва да се погрижат и за себе си.
Върнете се в началото Go down
stelinia
Пристрастен
stelinia

Чете : От всичко по малко
Пол : Female
Брой мнения : 298
Регистрация : 28.02.2017
Местожителство : България

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 30 Юни - 16:52

“Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре. Важното е да не спираш да задаваш въпроси.”
Алберт Айнщайн
Личностният тип Логик е сравнително рядък, като съставлява само три процента от населението, което определено е добре да тях, защото нищо не би ги направило по-нещастни от това да са "обикновени". Логистите се гордеят с изобретателността и креативността си, със своята уникална перспектива и могъщ интелект. Обикновено познати като философи, мислители или разсеяни професори, този тип е допринесъл за много научни открития през вековете.

НЕИЗСЛЕДВАНИЯТ ЖИВОТ НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ ЖИВЕЕ

Логиците са известни с брилянтните си теории и неуморна логика – всъщност те се считат за най-логически прецизните от всички личностни типове.
Хората от този личностен тип обичат моделите и откриването на несъответствия в изявления може почти да се счита за хоби, затова е лоша идея да лъжете Логик. Иронично е, че думите на Логиците трябва винаги да се приемат с нотка предпазливост – не защото са непочтени, а защото са склонни да споделят мисли, които не са развити докрай, като използват околните за проверка на идеи и теории по-скоро в спор със себе си, отколкото като действителни партньори в разговора.

Така тези личности може да изглеждат ненадеждни, но всъщност никой не е по-ентусиазиран и по-способен да забележи проблем, да изследва безкрайните фактори и детайли, който обграждат проблема и да разработи уникално и жизнеспособно решение – просто не очаквайте подробни отчети за напредъка. Хората, които споделят този личностен тип, не се интересуват от практическите и рутинни ежедневни дейности, но когато намерят среда, в която креативният им гений и потенциал могат да бъдат изразени, няма граница на времето и енергията, която Логиците ще отделят в разработването на проникновени и непредубедени решения.

Личностен тип Логик (INTP-A / INTP-T)
МЪДРОСТТА СЕ КОРЕНИ В ЛЮБОПИТСТВОТО

Те може да изглеждат постоянно зареяни във фантазиите си, но мисловният процес на Логиците е непрекъснат и умовете им са препълнени с идеи от момента на събуждането им. Това постоянно мислене може да ги накара да изглеждат меланхолични и отчуждени, защото те често провеждат пълнокръвни дебати в главите си, но всъщност Логистите са спокойни и дружелюбни, когато са сред хора, които познават и които споделят интересите им. Но това може да се превърне в непреодолима стеснителност, когато са сред непознати и приятелските шеги лесно могат да се превърнат в свада, ако вярват, че логическите им заключения или теории са подложени на критика.

Когато са особено развълнувани, разговорът може да стане дори несвързан, защото те се опитват да обяснят сложната верига от логически заключения, довели до формирането на най-новите им идеи. Често Логистите ще решат просто да прекъснат разговора преди дори да стане ясно какво се опитват да кажат, вместо да се опитат да изложат нещата ясно и просто.

Получава се и обратното, когато други се опитват да им обяснят мислите си посредством субективност и чувства. Представете си невероятно сложен часовник, който възприема всеки факт и идея, обработва ги чрез креативно размишление и връща най-логичния възможен резултат – ето как работят умовете на Логиците и този тип има ниска толерантност към емоционални гаечни ключове, които блокират зъбните колела на умовете им.

НЕКА ТЕЗИ, КОИТО ДВИЖАТ СВЕТА, ПЪРВО ПРОМЕНЯТ СЕБЕ СИ

Освен това Логиците едва ли изобщо ще разберат емоционалните оплаквания и приятелите им няма да намерят емоционална опора в тях. Хората с този личностен тип по-скоро правят серия от логически предложения за разрешаване на базовия проблем, перспектива, която не винаги бива приветствана от по-чувствителните им събеседници. Това най-вероятно е в сила и за повечето социални събирания и цели, например планиране на вечеря или брак, защото Логиците са далеч по-загрижени за оригиналността и ефективността.

Това, което наистина пречи на Логиците, е тяхната неспокойна природа и всепроникващият страх от провал. Логиците са толкова склонни да подлагат на преоценка собствените си мисли и теории от страх, че може да са пропуснали важно парче от пъзела, че може да изпаднат в застой и да се изгубят във въображаем свят, в който мислите им никога не се реализират. Преодоляването на съмненията в себе си е най-голямото предизвикателство за Логиците, но интелектуалните дарове, които дават на света, независимо дали малки или големи, си заслужават усилията.

______________________________
Винаги търся доброто в хората…лошото те сами го показват.
Върнете се в началото Go down
iveto81
VIP
iveto81

Чете : постоянно :)
Пол : Female
Зодия : Leo
Брой мнения : 22099
Регистрация : 24.02.2015

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПон 17 Юли - 20:39

“Окуражавайте, въздигайте и укрепвайте един другиго. Защото позитивната енергия към един ще бъде усетена от всички нас”
   Дебора Дей

Хората, които притежават личностния тип Консул, са, поради липса на по-добра дума, популярни – което е обяснимо, като се има предвид, че това е много често срещан личностен тип, който съставлява дванадесет процента от населението. В училище Консулите са мажоретки и капитани на отбора, задават тона, стоят в светлината на прожекторите и водят отбора си към победа и слава. По-късно в живота Консулите продължават да подкрепят своите приятели и близки, организират социални събития и се стараят всеки да е щастлив.
В сърцата си Консулите са социални създания, които имат нужда винаги да са информирани какво се случва с приятелите им.
Личностен тип Консул (ESFJ-A / ESFJ-T)

Дискутирането на научни теории и международна политика едва ли ще задържи вниманието на Консулите за дълго. Те са по-загрижени за осезаемите, практични въпроси, включително подобряване на социалния им статус и наблюдение на останалите. За тях най-важно е да са в течение какво се случва около тях, но се стараят да използват качествата си, за да вършат добро.
Уважение към мъдростта на лидера

Консулите са алтруисти и се отнасят сериозно към отговорностите си да помагат и да постъпват правилно. За разлика от по-идеалистичните личностни типове обаче, Консулите ориентират моралния си компас спрямо установените традиции и закони и спазват авторитетите и правилата, вместо да извличат убежденията си от философия и мистицизъм. За Консулите е важно да запомнят, че хората имат различен произход и перспективи, и че това, което им се струва правилно, може би не винаги е абсолютната истина.

Хората с личностен тип Консул обичат да помагат, наслаждават се на всяка роля, която им позволява да допринасят с нещо, стига да знаят, че са оценени и зачетени. Това е особено видно у дома, като Консулите са лоялни и предани партньори и родители. Консулите уважават йерархията, стараят се да бъдат позиционирани с известна власт у дома и на работа, което им позволява да поддържат нещата ясни, стабилни и организирани за всички.
Хармонични връзки

Подкрепящи и общителни, Консулите винаги могат да бъдат забелязани на тържество – те са тези, които намират време да общуват и да се смеят с всички! Но тяхната отдаденост отива по-далеч от формалното общуване. Консулите наистина се наслаждават на разговорите за връзките и дейностите на техните приятели, запомнят дребните детайли и винаги са готови да обсъждат нещата с топлина и деликатност. Ако ситуацията не се развива плавно, или ако има напрежение в стаята, Консулите го забелязват и се опитват да възстановят хармонията и стабилността в групата.

Като истински противници на конфликтите, Консулите отделят голяма част от енергията си за установяване на социален ред и предпочитат планирани и организирани събития пред спонтанни събирания и дейности с неизвестен завършек. Тези личности влагат много усилия в организираните от тях дейности и чувствата им лесно биват наранени, ако идеите им не бъдат приети или хората просто не се интересуват. Отново, за Консулите е важно да запомнят, че всеки идва от различно място и че липсата на интерес не се отнася до тях или до събитието, което те организират – просто не е за всеки.

Най-голямото предизвикателство за Консулите е да се справят с чувствителността си – хората няма да бъдат съгласни и ще отправят критики и макар че боли, това е част от живота. Най-доброто за някого с личностен тип Консул е да прави това, което умее най-добре: да бъде модел за подражание, да се грижи за нещата, които са във властта му и да се наслаждава на факта, че много хора оценяват усилията му.

______________________________
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Tumblr_o02w19lS0d1tw5trjo1_500
Върнете се в началото Go down
janati75
VIP
janati75

Брой мнения : 4214
Регистрация : 22.07.2013

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПон 31 Юли - 8:01

Личностният тип Адвокат е много рядък, съставлява по-малко от един процент от населението, но въпреки това оставя своя отпечатък върху света. Те притежават вроден идеализъм и морал, но това, което ги отличава от останалите идеалистични личностни типове, е тяхната решителност и целеустременост – Адвокатите не са празни мечтатели, а хора, които могат да предприемат конкретни стъпки за реализиране на целите си и да предизвикат дълготрайно положително въздействие.

Адвокатите виждат помощта за другите като своя мисия в живота и макар че хората с този личностен тип често участват в спасителни и благотворителни дейности, тяхната истинска страст е да намерят същността на проблема, за да не се налага хората да бъдат спасявани изобщо.
ПОМОГНИ МИ ДА ТИ ПОМОГНА

Наистина, Aдвокатите споделят изключително уникална комбинация от черти: макар и да се изразяват меко, те имат силно изразено мнение и се борят неуморно за идеите, в които вярват. Хората с този личностен тип са решителни и със силна воля, но рядко използват тази енергия за лична изгода – Aдвокатите действат с креативност, въображение, убеждение и чувствителност не в своя полза, а за да създадат баланс. Егалитаризмът и кармата са много привлекателни идеи за Aдвокатите и те са склонни да вярват, че само любовта и състраданието могат да помогнат на света, като смекчат сърцата на тираните.

“Всеки човек трябва да реши дали ще върви в светлината на съзидателния алтруизъм или в мрака на разрушителния егоизъм.”
Мартин Лутър Кинг
Адвокатите лесно създават връзки с останалите, притежават талант за топъл и деликатен изказ, като се изразяват земно, а не с чиста логика и факти. Не е чудно, че техните приятели и колеги ги считат за относително социални личности, но е добре да не забравят, че Aдвокатите се нуждаят от време насаме, за да се отпуснат и презаредят, затова не трябва да се притесняват особено, ако те внезапно се отдръпнат. Адвокатите се грижат отлично за чувствата на останалите и очакват същото в замяна – понякога това означава да им се даде пространството, от което се нуждаят за няколко дни.

ОЖИВЕЙ ЗА СЛЕДВАЩАТА БИТКА

Наистина, най-важното за Aдвокатите е да не забравят да се грижат за себе си. Страстта на убежденията им е способна да ги отнесе отвъд точката им на пречупване и ако тяхната жар излезе извън контрол, те може да се окажат изтощени, болни и стресирани. Това е особено очевидно, ако Aдвокатите се сблъскат със спорове и критика – тяхната чувствителност ги принуждава да направят всичко по силите си, за да избегнат тези на пръв поглед персонални атаки, но когато обстоятелствата не могат да бъдат избегнати, те могат да отвърнат на удара силно ирационално и без контрол.

За Aдвокатите светът е място, изпълнено с неравенство – но не е необходимо да бъде такъв. Никой друг личностен тип не е по-добре подготвен да създаде движение, което да се бори с несправедливостта, независимо малко или голямо. Адвокатите просто трябва да помнят, че докато са заети с грижата за света, трябва да се погрижат и за себе си.


Потресаващо БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ 3142589345
Върнете се в началото Go down
anikyazim
VIP
anikyazim

Чете : всичко
Пол : Female
Зодия : Aquarius
Брой мнения : 2503
Регистрация : 16.08.2017
Местожителство : Разград

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 24 Ное - 15:52

Вашият личностен тип е:
                                              Активист

   Не ме интересува с какво си изкарваш прехраната. Искам да знам за какво бленуваш и дали смееш да мечтаеш да намериш пристана на сърцето си. Не ме интересува каква е възрастта ти. Искам да знам дали си готов да рискуваш да изгледаш глупаво заради любовта, мечтите, заради приключението да бъдеш жив.
   Oriah Mountain Dreamer

Активистът е истинският свободен дух. Те често са душата на компанията, но не се интересуват толкова от чистото удоволствие на момента, колкото се наслаждават на социалните и емоционални връзки, които създават с околните. Чаровни, независими, енергични и състрадателни, те представляват 7% от населението и винаги могат да бъдат откроени в тълпата.

Можеш да промениш света само с една идея

Не просто социални и приятни, Активистите са оформени от своята визионерска природа, която им позволява да четат между редовете с любопитство и енергия. Те са склонни да гледат на живота като на голяма, сложна загадка, в която всичко е взаимосвързано – но за разлика от личностни типове от групата на анализаторите, за които тази загадка е серия от системни машинации, Активистите я виждат през призмата на емоциите, състраданието и мистицизма и винаги търсят по-дълбоко значение.
Активистите са болезнено независими, жадуват за творчество и свобода много повече, отколкото за стабилност и сигурност.

Много други личностни типове ги намират за неустоими и ако намерят кауза, която да възпламени въображението им, Активистите ще внесат енергия, която често ги поставя в светлината на прожекторите и в ролята на водач и гуру за съмишлениците им – но това не винаги е желаната позиция за свободолюбивия Активист. Още по-зле е, ако тези личности бъдат затрупани от административни задачи и рутинни дейности, които често придружават лидерската позиция. Самоуважението на Активистите зависи от способността им да предлагат оригинални решения и те трябва да знаят, че имат свободата да са иновативни – могат лесно да загубят търпение или да се обезсърчат, ако бъдат въвлечени в скучна роля.
Не губи тази “малка искрица лудост”

За щастие, хората с личностен тип Активист знаят как да се отпускат и са напълно способни да превключват между отдаден, мотивиран идеалист на работното място и свободен дух с въображение и ентусиазъм на дансинга, често с внезапност, която може да учуди дори най-близките им приятели. Тази смесица им дава възможност да се свързват емоционално с останалите и безценно прозрение за мотивациите на техните колеги и приятели. Те вярват, че всеки трябва да отдели време за осъзнаване и изразяване на чувствата си и със своята емпатия и общителност превръщат това в естествена тема на разговор.

Но Активистите трябва да внимават – ако се осланят твърде много на своята интуиция, приемат или очакват прекалено много от мотивацията на приятелите си, те може погрешно да изтълкуват сигналите и да объркат планове, които по-директен подход би опростил. Този вид социално напрежение е чудовището, което държи тези търсещи хармония личности будни. Активистите са много емоционални и чувствителни и когато настъпят някого, и двете страни го усещат.

Активистите ще отделят много време да изучават социалните взаимоотношения, чувства и идеи, преди да намерят нещо, в което наистина да повярват. Но когато тези личности накрая намерят своето място в света, тяхното въображение, емпатия и кураж най-вероятно ще родят изключителни резултати.
Върнете се в началото Go down
user5a1599fe65327
Читател
user5a1599fe65327

Брой мнения : 14
Регистрация : 22.11.2017

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 24 Ное - 16:14

АРХИТЕКТ”
Върнете се в началото Go down
tani_w
Редовен
tani_w

Брой мнения : 59
Регистрация : 06.04.2016

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 24 Ное - 18:53

Личностите от тип Медиатор са истински идеалисти, винаги търсещи следи от добрина дори в най-лошите хора и събития, опитвайки се да подобрят нещата. Макар че биват възприемани като спокойни, резервирани или дори срамежливи, Медиаторите притежават вътрешен пламък и страст, които наистина ги озаряват. Те представляват 4% от населението и за съжаление опасността Медиаторите да останат неразбрани е висока – но когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение.
Върнете се в началото Go down
ilianailieva72
Маниак
ilianailieva72

Брой мнения : 514
Регистрация : 27.02.2016

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 24 Ное - 21:49

Вашият личностен тип е:

“Защитник”

(ISFJ-a)
Защитниците са в голяма степен уникални, защото много от техните качества противоречат на дефиницията на отделните им черти. Макар че са състрадателни, Защитниците могат да са свирепи, когато защитават своето семейство и приятели; тихи и резервирани, те обикновено имат добре развити комуникативни способности и здрави социални връзки; и въпреки че търсят стабилност и сигурност, те могат да са забележително отворени за промени, стига да се чувстват разбрани и уважавани. Както при много други неща, хората с личностен тип Защитник са повече от сбора на чертите си и начинът, по който използват силните си страни, дефинира същността им.

Защитниците са истински алтруисти, отговарят на добрината с прекалена добрина и се ангажират с работата и с хората, в които вярват, с ентусиазъм и щедрост.

Трудно може да се намери по-добър личностен тип, който да представлява такъв голям процент от популацията, близо 13%. Като комбинират най-добрите традиции и желанието да вършат добро, Защитниците могат да бъдат открити в традиционни дейности като медицина, академични и благотворителни занимания.
Защитниците, особено турбулентните, често са дребнави до степен на перфекционизъм и макар че обичат да отлагат нещата, винаги може да се разчита, че ще свършат работата навреме. Защитниците приемат отговорностите си лично и редовно преизпълняват поставените им задачи, защото правят всичко, за да надминат очакванията и да получат одобрението на околните – у дома и на работа.

Трябва да ни видят, за да ни повярват

Предизвикателство за хората с личностен тип Защитник е да се убедят, че работата им се забелязва. Те са склонни да подценяват постиженията си и макар че любезността им често е предмет на уважение, по-цинични и егоистични хора биха се възползвали от отдадеността и скромността на Защитниците, като им прехвърлят работа, за която след това си приписват заслугите. Защитниците трябва да знаят кога да откажат и да отстояват себе си, за да могат да запазят увереността и ентусиазма си.

Социални по природа, странно качество за интровертен личностен тип, Защитниците използват отличната си памет не за да помнят данни и дреболии, а хората и подробностите в живота им. Когато става дума за раздаване на подаръци, Защитниците нямат равни, като използват въображението и естествената си чувствителност, за да изразят щедростта си по начини, които докосват сърцата на получателите им. И макар че това със сигурност е в сила за колегите им, които Защитниците често приемат за лични приятели, то в семейството този начин на изразяване на привързаност наистина разцъфтява.

Ако мога да те защитя, ще го направя

Защитниците са прекрасна група, рядко стоят бездейни, ако има недовършени значими каузи. Способността на Защитниците да се свързват с околните на интимно ниво е ненадмината сред интровертите и радостта, която изпитват при използването на тези връзки с цел поддържане на подкрепящо, щастливо семейство, е дар за всеки участващ в това. Те може никога да не се чувстват наистина комфортно в светлината на прожекторите и да изпитват вина, когато получават признание за групови усилия, но ако се уверят, че усилията им са оценени, Защитниците ще почувстват такова удовлетворение от делата си, за каквото малко личностни групи могат да мечтаят.
Върнете се в началото Go down
Yoni
PRO
Yoni

Чете : Романтични - исторически, съвременни, фентъзи.
Пол : Female
Брой мнения : 1517
Регистрация : 20.12.2017
Местожителство : Бургас

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyНед 31 Дек - 20:50

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
“МЕДИАТОР”
(INFP-T)
Личностите от тип Медиатор са истински идеалисти, винаги търсещи следи от добрина дори в най-лошите хора и събития, опитвайки се да подобрят нещата. Макар че биват възприемани като спокойни, резервирани или дори срамежливи, Медиаторите притежават вътрешен пламък и страст, които наистина ги озаряват. Те представляват 4% от населението и за съжаление опасността Медиаторите да останат неразбрани е висока – но когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение.

Медиаторите се движат по-скоро от принципи, отколкото от логика, вълнение или практичност. Когато решават как да продължат напред, те търсят чест, красота, морал и добродетели – Медиаторите са водени от чистотата на намеренията си, а не от възнаграждения и наказания. Хората, които споделят личностния тип Медиатор, са горди с това качество и с пълно основание, но не всеки разбира движещата сила зад тези чувства, а това може да доведе до изолация.

Не всяко злато сияе, не всеки скиталец е враг, здрав старец не вехне до края, не жари слана корен як.
J. R. R. Tolkien
НИЕ ЗНАЕМ КАКВИ СМЕ, НО НЕ ЗНАЕМ КАКВИ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ

В най-доброто си проявление, тези качества позволяват на хората с личностен тип Медиатор да общуват на дълбоко ниво с останалите, лесно да се изразяват с метафори и алегории, да разбират и да създават символи, с които да споделят идеите си. Силата на този интуитивен стил на комуникация е в това, че той подпомага креативността, затова не е чудно, че много известни Медиатори са поети, писатели и актьори. За Медиаторите е важно да разберат себе си и мястото си в света, те изследват тези идеи, като проектират своята личност в творбите си.

Медиаторите имат талант за себеизразяване, който разкрива тяхната красота и тайни чрез метафори и фиктивни герои.
Езиковите способности на Медиаторите не се ограничават само до майчиния им език – те се считат за надарени при изучаване на втори (или трети!) език. Техният талант за комуникация им помага в търсенето на хармония и в придвижването напред, когато са открили своето призвание.

СЛУШАЙ МНОГО ХОРА, НО ГОВОРИ С МАЛКО

За разлика от повечето социални личностни типове, Медиаторите фокусират вниманието си само върху малцина, върху една достойна кауза – ако се разпрострат, те ще изгубят енергията си и ще се почувстват угнетени и претоварени от цялото зло на света, което не могат да победят. Това е тъжна новина за приятелите на Медиаторите, който са свикнали да разчитат на техния оптимистичен светоглед.

Ако не внимават, Медиаторите може да се изгубят в търсенето на добро и да пренебрегнат ежедневните житейски грижи. Медиаторите често потъват в дълбоки мисли, наслаждавайки се на хипотетични и философски разсъждения повече от всеки друг личностен тип. Ако бъдат оставени, Медиаторите могат да започнат да губят връзка с реалността, да се превърнат в отшелници, а роднините и приятелите им трябва да изразходват много енергия, за да ги върнат обратно в истинския свят.

За щастие, подобно на цветята през пролетта, обичта, креативността, алтруизмът и идеализмът на Медиаторите винаги се връщат, като възнаграждават тях и всички, които обичат, не с логика и полезност, а с поглед върху света, който вдъхновява милосърдие, доброта и красота навсякъде около тях.
Върнете се в началото Go down
Ralna
Преводач
Ralna

Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Пол : Female
Зодия : Aries
Брой мнения : 2508
Регистрация : 26.12.2010
Местожителство : Пловдив

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПон 1 Яну - 19:21

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ 909357165
Вашият личностен тип е:
“Командир”
(ENTJ-a)


Времето Ви е ограничено, затова не го прахосвайте, да живеете живота на другите. Не се хващайте в капана на догмата – да живееш с резултатите от мислите на другите. Не позволявайте на шума от чуждото мнение да заглушава вътрешния Ви глас. И най-важното, имайте смелостта да следвате сърцето и интуицията си. Те някак си знаят какви наистина искате да бъдете. Всичко останало е на второ място.
Steve Jobs

Командирите са родени лидери. Хората с този тип персоналност притежават харизма и самоувереност и излъчват авторитет по начин, който привлича масите и ги сплотява зад обща цел. Но за разлика от по-чувствителните им еквиваленти – треньорите, Командирите се характеризират с често сурова рационалност и използват своята целеустременост и остър ум, за да постигат собствени цели. Може би е добре, че те представляват само три процента от населението, защото иначе биха смазали по-плахите и чувствителни личностни типове, изграждащи останалата част от света. Но много от компаниите и институциите, които приемаме за даденост, са постижение на Командирите.
Щастието е в радостта от постижението

Ако има нещо, което Командирите обичат, това е доброто предизвикателство, голямо или малко, и те твърдо вярват, че ако имат достатъчно време и ресурси, могат да постигнат всяка цел. Това качество ги превръща в отлични предприемачи, а способността им да мислят стратегически и да поддържат дълготраен фокус при изпълнението на всяка стъпка от плановете им с целеустременост и прецизност ги прави могъщи бизнес лидери. Тази целеустременост често е самоизпълняващо се пророчество, защото Командирите прокарват целите си понякога само със силата на волята си там, където други биха се отказали. Техните социални умения им помагат да увличат околните и да постигат забележителни резултати.
Личностен тип “Командир” (ENTJ-A / ENTJ-T)

На масата за преговори, в корпоративна среда или при купуване на кола, Командирите са доминантни, неумолими и безжалостни. Те не са коравосърдечни или зли по принцип – просто Командирите искрено обичат предизвикателствата, сблъсъка на умове и словесните престрелки, присъщи на тази среда, а ако другата страна не е на тяхното ниво, то това не е причина Командирите да сдържат вътрешния си стремеж към безусловна победа.
Мисълта, която може да минава през главата на Командира, е нещо такова: “Не ме интересува дали ме наричаш безчувствено к....е , поне докато продължавам да съм ефективно к....е.”

Командирите уважават хората, които могат да им се противопоставят интелектуално и могат да действат с прецизност и качество, равни на техните. Командирите притежават специалното умение да разпознават талантите на околните и това им помага в усилията в изграждане на екип (защото никой, независимо колко гениален е, не може да свърши всичко сам) и помага на Командирите да не изглеждат прекалено арогантни и снизходителни. Те обаче имат уникалната способност да излагат на показ грешките на другите със смразяваща безчувственост и точно в такива моменти си създават проблеми.
Усвояване на науката за човешките взаимоотношения

Изразяването на чувствата не е най-силната черта на никой личностен тип от групата на аналитиците, но поради социалната им същност, дистанцирането на Командирите от емоциите им е особено видно и може да се почувства директно от много повече хора. Особено в професионална среда, където Командирите просто ще пречупят чувствата на тези, които разглеждат като неефективни, некомпетентни или мързеливи. За хората с този личностен тип излагането на чувствата на показ е израз на слабост и не е трудно да си създадат врагове с този подход. Добре е Командирите да запомнят, че те изцяло зависят от наличието на функциониращ екип не само за постигане на целите си, но също и за проверка и обратна връзка – нещо, към което Командирите, иронично, са много чувствителни.

Командирите са истински работни коне и изглеждат непобедими – и често наистина са. Хората от този личностен тип трябва да запомнят обаче, че техният статут произтича не само от собствените им действия, но и от действията на екипа, който ги движи напред, затова е важно да признават приноса, таланта и нуждите, особено от емоционална перспектива, на мрежата си от поддръжници. Дори ако трябва да прилагат принципа “преструвай се, докато не се получи”, ако Командирите могат да комбинират здравословния фокус върху емоциите с другите си силни страни, те ще бъдат възнаградени с дълбоки, удовлетворяващи отношения и всички предизвикателни победи, с които могат да се справят.

______________________________
Той ми каза: "Избирай, мен или книгите..."
Понякога си спомням за него, като си купувам нова книга!


БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ I5ojk3

"По дърво, което не дава плодове, никой не хвърля камъни." - Саади
Върнете се в началото Go down
Dosadnata
Редовен
Dosadnata

Чете : Всичко
Пол : Female
Зодия : Gemini
Брой мнения : 78
Регистрация : 30.09.2017

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПон 1 Яну - 19:38

Медиатор
Върнете се в началото Go down
ionist
Редовен
ionist

Пол : Female
Зодия : Virgo
Брой мнения : 80
Регистрация : 01.05.2018

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 5 Юли - 16:16

Медиатор...
Върнете се в началото Go down
aranna
PRO
aranna

Брой мнения : 1758
Регистрация : 25.06.2011

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 5 Юли - 17:03

Консул...?
Върнете се в началото Go down
natali_al
PRO
natali_al

Пол : Female
Брой мнения : 1626
Регистрация : 08.12.2012

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 5 Юли - 21:20

Вашият личностен тип е:
“Логистик”
(ISTJ-a)

Логистичният личностен тип се счита за най-разпространения, около 13% от населението. Определящите за Логистиците характеристики са почтеност, практична логика и неуморно посвещение на задълженията, което ги прави важно ядро на много семейства и на организации, поддържащи традициите, правилата и стандартите, например адвокатски кантори, регулаторни органи и армия. Хората с личностен тип Логистик обичат да поемат отговорност за действията си и се гордеят с работата, която вършат – когато се стремят към дадена цел, те не пестят време и усилия в приключването на всяка съответна задача с точност и търпение.
Личностен тип “Логистик” (ISTJ-A / ISTJ-T)

Логистиците не правят предположения, вместо това предпочитат да анализират обстоятелствата, да проверяват фактите и да предприемат практични действия. Логистиците са прагматични и когато вземат решение, те разчитат на фактите, необходими за постигане на целта им, като очакват останалите да схванат ситуацията незабавно и да предприемат действия. Логистиците имат ниска толерантност към нерешителността, но губят търпение още по-бързо, ако избраният от тях курс на действие е подложен на съмнение от непрактични теории, особено ако те игнорират ключови детайли – ако предизвикателствата се превърнат в отнемащи време спорове, Логистиците могат видимо да се разгневят при изтичане на крайния срок.
Общувай с качествени хора, ако цениш репутацията си...

Когато Логистиците кажат, че ще свършат нещо, те го правят, като посрещат задълженията си без значение от цената за тях, и се учудват на хора, които не държат на думата си по същия начин. Комбинацията от мързел и непочтеност е най-бързият начин да ги разгневиш. Следователно Логистиците често предпочитат да работят сами, или поне авторитетът им да е ясно обозначен в йерархията, където те могат да поставят и да постигнат целите си без спорове или тревоги за надеждността на околните.

Логистиците имат остри, ориентирани към фактите умове и предпочитат автономността и самодостатъчността пред това да разчитат на някого или нещо. Зависимостта от другите често се приема като слабост от Логистиците и тяхната страст към задълженията, надеждността и безукорната лична почтеност не им позволява да попаднат в подобен капан.

Това чувство за лична почтеност е ключово за Логистиците и се простира отвъд собствените им умове – те се подчиняват на установените правила и насоки независимо от цената, като съобщават собствените си грешки и казват истината дори когато последствията от това може да са катастрофални. За Логистиците честността е далеч по-важна от емоционалните съображения и техният праволинеен подход може да остави околните с погрешното впечатление, че Логистиците са студени или дори роботи. За хората с този личностен тип често е трудно да изразят открито емоции или привързаност, но предположението, че те не чувстват или по-лошо – че не притежават емпатия, е дълбоко болезнено.
... Защото е по-добре да си сам, отколкото в лоша компания

Отдадеността на Логистиците е отлично качество, което им позволява да постигнат много, но това също е и ключова слабост, от която по-безскрупулни индивиди могат да се възползват. Логистиците търсят стабилност и сигурност, като считат за свой дълг да поддържат безпроблемно развитие, и може да открият, че техните колеги и половинки им прехвърлят отговорностите си, знаейки, че те винаги ще довършат необходимото. Хората с личностен тип Логистици са склонни да пазят мнението си за себе си и да оставят фактите да говорят, но може да отнеме дълго време, преди видимите свидетелства да разкрият цялата истина.

Логистиците трябва да запомнят да се грижат за себе си – тяхната упорита отдаденост на стабилността и ефективността може да компрометира целите им в дългосрочна перспектива, защото околните се осланят още по-силно на тях, което създава емоционално напрежение, което може да остане неизразено с години, преди накрая да се окаже, че е твърде късно да бъде поправено. Ако тези личности могат да намерят колеги и брачни партньори, които искрено оценяват и харесват качествата им и обичат яснотата, чистотата и надежността, която Логистиците предлагат, те ще открият, че стабилизиращата им роля е изключително удовлетворяваща, защото са част от система, която работи.
Върнете се в началото Go down
Atanaska91
Активен
Atanaska91

Чете : романи .фантастика .еротика фентази
Пол : Female
Зодия : Virgo
Брой мнения : 150
Регистрация : 25.01.2017
Местожителство : Бургас

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 5 Юли - 21:36

ЛИЧНОСТЕН ТИП “АКТИВИСТ”
Върнете се в началото Go down
monikamoneva
Читател
monikamoneva

Брой мнения : 10
Регистрация : 05.07.2018

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 5 Юли - 21:46

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
“АКТИВИСТ”
Върнете се в началото Go down
urahara123
Читател
urahara123

Брой мнения : 11
Регистрация : 23.08.2018

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 23 Авг - 21:44

страхотен тест-позна доста неща. излязох "Командир"
Върнете се в началото Go down
Mariananova
Читател
Mariananova

Брой мнения : 31
Регистрация : 27.09.2017

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 23 Авг - 22:32

Архитект!
Върнете се в началото Go down
Диди
Напредващ
Диди

Чете : Любовни, паранормални, съспенс, трилъри, романтични книги
Пол : Female
Брой мнения : 127
Регистрация : 02.07.2018
Местожителство : Бургас

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyЧет 23 Авг - 22:38

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
“МЕДИАТОР”
(INFP-T)


Личностите от тип Медиатор са истински идеалисти, винаги търсещи следи от добрина дори в най-лошите хора и събития, опитвайки се да подобрят нещата. Макар че биват възприемани като спокойни, резервирани или дори срамежливи, Медиаторите притежават вътрешен пламък и страст, които наистина ги озаряват. Те представляват 4% от населението и за съжаление опасността Медиаторите да останат неразбрани е висока – но когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение.

Личностен тип “Медиатор” (INFP-A / INFP-T)
Медиаторите се движат по-скоро от принципи, отколкото от логика, вълнение или практичност. Когато решават как да продължат напред, те търсят чест, красота, морал и добродетели – Медиаторите са водени от чистотата на намеренията си, а не от възнаграждения и наказания. Хората, които споделят личностния тип Медиатор, са горди с това качество и с пълно основание, но не всеки разбира движещата сила зад тези чувства, а това може да доведе до изолация.

Не всяко злато сияе, не всеки скиталец е враг, здрав старец не вехне до края, не жари слана корен як.

J. R. R. Tolkien
НИЕ ЗНАЕМ КАКВИ СМЕ, НО НЕ ЗНАЕМ КАКВИ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ
В най-доброто си проявление, тези качества позволяват на хората с личностен тип Медиатор да общуват на дълбоко ниво с останалите, лесно да се изразяват с метафори и алегории, да разбират и да създават символи, с които да споделят идеите си. Силата на този интуитивен стил на комуникация е в това, че той подпомага креативността, затова не е чудно, че много известни Медиатори са поети, писатели и актьори. За Медиаторите е важно да разберат себе си и мястото си в света, те изследват тези идеи, като проектират своята личност в творбите си.

Медиаторите имат талант за себеизразяване, който разкрива тяхната красота и тайни чрез метафори и фиктивни герои.
Езиковите способности на Медиаторите не се ограничават само до майчиния им език – те се считат за надарени при изучаване на втори (или трети!) език. Техният талант за комуникация им помага в търсенето на хармония и в придвижването напред, когато са открили своето призвание.

СЛУШАЙ МНОГО ХОРА, НО ГОВОРИ С МАЛКО
За разлика от повечето социални личностни типове, Медиаторите фокусират вниманието си само върху малцина, върху една достойна кауза – ако се разпрострат, те ще изгубят енергията си и ще се почувстват угнетени и претоварени от цялото зло на света, което не могат да победят. Това е тъжна новина за приятелите на Медиаторите, който са свикнали да разчитат на техния оптимистичен светоглед.

Ако не внимават, Медиаторите може да се изгубят в търсенето на добро и да пренебрегнат ежедневните житейски грижи. Медиаторите често потъват в дълбоки мисли, наслаждавайки се на хипотетични и философски разсъждения повече от всеки друг личностен тип. Ако бъдат оставени, Медиаторите могат да започнат да губят връзка с реалността, да се превърнат в отшелници, а роднините и приятелите им трябва да изразходват много енергия, за да ги върнат обратно в истинския свят.

За щастие, подобно на цветята през пролетта, обичта, креативността, алтруизмът и идеализмът на Медиаторите винаги се връщат, като възнаграждават тях и всички, които обичат, не с логика и полезност, а с поглед върху света, който вдъхновява милосърдие, доброта и красота навсякъде около тях.
Върнете се в началото Go down
didalilova
PRO
didalilova

Брой мнения : 1663
Регистрация : 06.10.2017

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 24 Авг - 0:20

Медиатор
Върнете се в началото Go down
magi_olq
Активен
magi_olq

Брой мнения : 214
Регистрация : 12.12.2016

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyПет 24 Авг - 1:45

Страхотен тест БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ 909357165
Вашият личностен тип е:
“Медиатор”
Върнете се в началото Go down
nadislaw
Читател
nadislaw

Брой мнения : 11
Регистрация : 02.09.2018

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ EmptyНед 2 Сеп - 21:53

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
“ЗАЩИТНИК”
(ISFJ-A)

Екстравертен
УМ
Интровертен
8%92%
Интуитивен
ЕНЕРГИЯ
Реалистичен
32%68%
Логика
СЪЩНОСТ
Принципи
32%68%
Планиращ
ТАКТИКА
Търсещ
64%36%
Асертивен
ИДЕНТИЧНОСТ
Разсъдлив
51%49%
Любовта разцъфтява единствено чрез споделяне. Можеш да получиш повече за себе си, само ако даваш на околните.

Brian Tracy
Защитниците са в голяма степен уникални, защото много от техните качества противоречат на дефиницията на отделните им черти. Макар че са състрадателни, Защитниците могат да са свирепи, когато защитават своето семейство и приятели; тихи и резервирани, те обикновено имат добре развити комуникативни способности и здрави социални връзки; и въпреки че търсят стабилност и сигурност, те могат да са забележително отворени за промени, стига да се чувстват разбрани и уважавани. Както при много други неща, хората с личностен тип Защитник са повече от сбора на чертите си и начинът, по който използват силните си страни, дефинира същността им.

Защитниците са истински алтруисти, отговарят на добрината с прекалена добрина и се ангажират с работата и с хората, в които вярват, с ентусиазъм и щедрост.
Трудно може да се намери по-добър личностен тип, който да представлява такъв голям процент от популацията, близо 13%. Като комбинират най-добрите традиции и желанието да вършат добро, Защитниците могат да бъдат открити в традиционни дейности като медицина, академични и благотворителни занимания.

Личностен тип “Защитник” (ISFJ-A / ISFJ-T)
Защитниците, особено турбулентните, често са дребнави до степен на перфекционизъм и макар че обичат да отлагат нещата, винаги може да се разчита, че ще свършат работата навреме. Защитниците приемат отговорностите си лично и редовно преизпълняват поставените им задачи, защото правят всичко, за да надминат очакванията и да получат одобрението на околните – у дома и на работа.

ТРЯБВА ДА НИ ВИДЯТ, ЗА ДА НИ ПОВЯРВАТ
Предизвикателство за хората с личностен тип Защитник е да се убедят, че работата им се забелязва. Те са склонни да подценяват постиженията си и макар че любезността им често е предмет на уважение, по-цинични и егоистични хора биха се възползвали от отдадеността и скромността на Защитниците, като им прехвърлят работа, за която след това си приписват заслугите. Защитниците трябва да знаят кога да откажат и да отстояват себе си, за да могат да запазят увереността и ентусиазма си.

Социални по природа, странно качество за интровертен личностен тип, Защитниците използват отличната си памет не за да помнят данни и дреболии, а хората и подробностите в живота им. Когато става дума за раздаване на подаръци, Защитниците нямат равни, като използват въображението и естествената си чувствителност, за да изразят щедростта си по начини, които докосват сърцата на получателите им. И макар че това със сигурност е в сила за колегите им, които Защитниците често приемат за лични приятели, то в семейството този начин на изразяване на привързаност наистина разцъфтява.

АКО МОГА ДА ТЕ ЗАЩИТЯ, ЩЕ ГО НАПРАВЯ
Защитниците са прекрасна група, рядко стоят бездейни, ако има недовършени значими каузи. Способността на Защитниците да се свързват с околните на интимно ниво е ненадмината сред интровертите и радостта, която изпитват при използването на тези връзки с цел поддържане на подкрепящо, щастливо семейство, е дар за всеки участващ в това. Те може никога да не се чувстват наистина комфортно в светлината на прожекторите и да изпитват вина, когато получават признание за групови усилия, но ако се уверят, че усилията им са оценени, Защитниците ще почувстват такова удовлетворение от делата си, за каквото малко личностни групи могат да мечтаят.

ЗАЩИТНИЦИ, КОИТО МОЖЕ БИ ПОЗНАВАТЕ
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ Empty

Върнете се в началото Go down
 

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BGWorld :: Забавление :: Тестове-