| Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Съб 17 Юли - 20:20 | |
| Парис Хилтън бе задържана от полицията на френския остров Корсика и в чантата й е бил открит по-малко от грам марихуана. 29-годишната наследница е била спряна на летището във Фигари в петък, след пристигането й от Париж с частен самолет. Не след дълго полицията освободила Хилтън без да повдига обвинения. Хилтън, която имаше и спречквания със закона в Южна Африка по-рано този месец, след като пуши марихуана на Световното първенство, най-вероятно ще продължи пътуванията си в Сардиния, Италия. След като бе разпитан от южноафриканската полиция на втори юли, представителят на Хилтън обяви, че тя е била оправдана - "инцидентът е бил тотално неразбирателство" и "обвиненията срещу Парис са снети." ______________________________
| |
|
| |
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Съб 17 Юли - 20:21 | |
| Е това е да си богат и глупав ______________________________
| |
|
| |
djenny_m Пристрастен
Пол : Брой мнения : 269 Регистрация : 16.07.2010 Местожителство : София
| |
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 15:52 | |
| Трябва да ги покажеш да видя : Ох гледах как в свръхестествено и отдрязаха главата на парис.. Незабравимо : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 17:40 | |
| Аз гледах по-ужасно нещо - надрусана Парис как прави секс.....Това е по-ужасяваща гледка..... | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 17:57 | |
| - djenny_m написа:
- Аз гледах по-ужасно нещо - надрусана Парис как прави секс.....Това е по-ужасяваща гледка.....
Ъмм това не бих го гледала.. Ама тая е много зле : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 18:25 | |
| и то не беше с един.... И си личеше, че е тя и че е мн. друсана.... Ами и аз не бих го гледала.... Попадна ми и от любопитство погледнах дали не е монтаж, но беше тя | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 18:30 | |
| Ужас... Абе нямам думи за тея холивудски развратници! ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 18:59 | |
| Такива са за съжаление.... Тя нама срам. Беше заявила в едно интервю, че не е нужно да помни какво е правила снощи, защото в нета вече пишело къде е била и какво е правила.... | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Пон 19 Юли - 19:07 | |
| - djenny_m написа:
- Такива са за съжаление.... Тя нама срам. Беше заявила в едно интервю, че не е нужно да помни какво е правила снощи, защото в нета вече пишело къде е била и какво е правила....
Ами чудесно : Абе потресена съм ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
Koen Администратор
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:16 | |
| - djenny_m написа:
- и то не беше с един.... И си личеше, че е тя и че е мн. друсана.... Ами и аз не бих го гледала.... Попадна ми и от любопитство погледнах дали не е монтаж, но беше тя
Paris Hilton One night in Paris Това ли си гледала? ______________________________
| |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| |
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:20 | |
| 100% му е инт : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:24 | |
| Ако му е интересно, ще ми го каже на л.с. и аз ще му дам линк :p: | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:26 | |
| : Ще му предам : ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:29 | |
| | |
|
| |
Koen Администратор
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:31 | |
| Не, мерси. Просто преди години го гледах това и се чудех дали едно и също сме гледали. Явно момичето има богата филмография Imao ______________________________
| |
|
| |
djenny_m Пристрастен
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си Вто 20 Юли - 18:36 | |
| Хвърлих едно око на "обложката" на Една нощ в Париж... Но това, дето аз съм гледала е друго. С по-лошо качество е. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си | |
| |
|
| |
| Парис Хилтън арестувана с трева в чантата си | |
|