| Джон Картър: Между два свята | |
|
+8mimibal kovak desistela gery_vampirelady Nevinnoto Momi4e memento_mori The Usual Suspect. Koen 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Джон Картър: Между два свята Пон 6 Фев - 15:40 | |
| Джон Картър: Между два свята
- Премиера в България: 09.03.2012
- Жанр: Екшън, Приключенски, Фантастика, Фентъзи
- Държава: САЩ
- Бюджет: $250,000,000
- Режисьор: Андрю Стантън
- Сценарист: Майкъл Чабън
- Продуцент: Линдзи Колинс, Джим Морис, Колин Уилсън
- В ролите: Киаран Хиндс, Уилем Дефо, Томас Хейдън Чърч, Марк Стронг, Лин Колинс, Доменик Уест, Джеймс Пюрфой, Саманта Мортон
- Разпространител за България: Форум Филм България
- Резюме:
Филмът разказва историята на уморения от войни бивш капитан Джон Картър /Тейлър Кич/, който необяснимо как е транспортиран до Марс и там против волята си се озовава замесен в конфликт с епични мащаби сред жителите на планетата, между които Тарс Таркас /Уилям Дефо/ и пленителната принцеса Дежа Торис /Лин Колинс/.
В свят, който е на ръба на разрухата, Картър преоткрива своята човечност, осъзнал, че оцеляването на Барзум и народа му е в негови ръце.
Резюме: cinefish.bg
The Usual Suspect. Читател
Брой мнения : 11 Регистрация : 26.03.2012
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Пон 26 Мар - 23:16 | |
| Каня да го гледам на кино. Какво мислите за филма? | |
|
| |
memento_mori Драскач
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Вто 27 Мар - 21:05 | |
| Ами аз го гледах. Не мога да кажа, че е нещо особено, но като всеки филм си има забавните и стойностни моменти. ______________________________ ...и ето, аз видях блед кон, и името на ездачът бе Смърт, и Адът вървеше подире му... | |
|
| |
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Вто 27 Мар - 23:21 | |
| Няма да има продължение. Дисни очакват загуба от около 200 милиона заради този филм. ______________________________
| |
|
| |
Nevinnoto Momi4e Напредващ
Брой мнения : 110 Регистрация : 22.01.2012 Местожителство : Облаците
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Сря 28 Мар - 8:51 | |
| Ухааа ... Жалкоо. Не съм го гледала, но като се появи в тракерите е го гледам, чче да увелича 200 милиона :Д ______________________________ | |
|
| |
gery_vampirelady Драскач
Чете : Всичко, навсякъде, по всяко време! Пол : Зодия : Брой мнения : 97 Регистрация : 27.10.2011 Местожителство : WonderLand
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Сря 28 Мар - 9:32 | |
| Филма не е лош, идеята е наистина добра, не е много добре реализирана, но въпреки това съм на мнение, че НЕ Е ЛОШ ФИЛМА. ______________________________ Somnium est imago mortis- от лат. "Сънят е изображение на смъртта"
"- И докато в този миг не се изплаших, че ще ми забранят да чета, аз не обичах да чета. Както не се обича дишането." | |
|
| |
desistela Модератор
Пол : Зодия : Брой мнения : 1270 Регистрация : 03.02.2011 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Пет 30 Мар - 18:03 | |
| Мда,филма става,гледах го...Но...бих искала някой да ме насочи към книгите.Разбрах че са поредица "Принцесата на Марс"или нещо подобно.Ако някой ги знае да ми каже автора поне... ______________________________ искам сладолед на клечка,да спя върху кожа на мечка,с мъж без пречка и да правим буболечка :lovely:
| |
|
| |
Koen Администратор
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Пет 30 Мар - 18:33 | |
| - desistela написа:
- Мда,филма става,гледах го...Но...бих искала някой да ме насочи към книгите.Разбрах че са поредица "Принцесата на Марс"или нещо подобно.Ако някой ги знае да ми каже автора поне...
Ето ти две от книгите. Но мисля, че са общо 11. Авторът се казва Едгар Бъроуз. Малко е вероятно да ги намериш за купуване, тъй като е творил в началото на XX век. По-известен е с книгите си за Тарзан. Да си призная, все още не съм гледал филма, но казаха, че Джордж Лукас се е вдъхновил от тези книги, за да направи "Междузвездни войни". ______________________________
| |
|
| |
desistela Модератор
Пол : Зодия : Брой мнения : 1270 Регистрация : 03.02.2011 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Пет 30 Мар - 18:48 | |
| Мерси много!Изтеглих си ги,поне вече знам името на автора,може на някоя сергиика дето продават стари издания да го намеря.При нас има няколко такива места. ______________________________ искам сладолед на клечка,да спя върху кожа на мечка,с мъж без пречка и да правим буболечка :lovely:
| |
|
| |
kovak Драскач
Чете : Фантастика, фентъзи, мистериозни, криминални и исторически книги Пол : Зодия : Брой мнения : 1795 Регистрация : 16.05.2012 Местожителство : София/Радомир
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Пет 25 Май - 0:01 | |
| Много готино филмче, хареса ми! :bravo: | |
|
| |
mimibal Читател
Брой мнения : 12 Регистрация : 28.11.2010
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Вто 14 Авг - 10:42 | |
| Не можах да го фледам на кино, от къде мога да го сваля - доста се порових, но торентите навсякъде са неактивни, :unsure:
| |
|
| |
djenny_m Пристрастен
Пол : Брой мнения : 269 Регистрация : 16.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Сря 19 Сеп - 1:18 | |
| Има го в замунда, но трябва да си го изтеглиш на DVD и да си инсталираш CyberLink PowerDVD, в коментарите след филма е описано как да го направиш и от къде да си я изтеглиш тази програмка.
Колкото до филма, много ми хареса! | |
|
| |
ttt Читател
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Нед 9 Дек - 14:01 | |
| на мен ми хареса, филмът си е фантастика, а аз харесвам този жанр | |
|
| |
sani_nadq Читател
Брой мнения : 13 Регистрация : 07.04.2012
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Съб 23 Мар - 21:04 | |
| не съм голям фен на фантастиката, но си признавам гледах го 3-4 пъти | |
|
| |
louicifer Читател
Чете : "Братството на черния кинжал" Пол : Зодия : Брой мнения : 15 Регистрация : 03.07.2013 Местожителство : Widin
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята Сря 3 Юли - 16:07 | |
| Филмът е невероятен!Горещо го препоръчвам на всички!Лично аз съм го гледала няколко пъти. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джон Картър: Между два свята | |
| |
|
| |
| Джон Картър: Между два свята | |
|