Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
Заглавие: Тийн вълк Пет 27 Май - 12:04
First topic message reminder :
Тийн вълк
Световна премиера: 05.06.2011
Жанр: Комедия, Драма
Държава: САЩ,
Режисьор: Тим Андрюс, Тоби Уилкинс, Ръсел Мълкахей
Сценарист: Джеф Дейвис
Продуцент: Джоузеф П. Джиниър
В ролите: Тайлър Поси, Кристъл Рийд, Дилън О'Браян, Колтън Хайнс, Холънд Роудън, Джей Ар Борн, Мелиса Понцио
Разпространител: Music Television (MTV)
Резюме:
Винаги аутсайдер и често незабелязван, Скот Макол копнее да бъде признат по някакъв дори и малък начин, който да го изведе от типичното му състояние на анонимност в училище. Когато Стайлс го убеждава да отиде в гората една нощ, за да се включи в полицейското издирване на мъртво тяло, Скот среща странно същество в тъмнината. Едва успял да избегне атаката, свирепо захапан отстрани, на следващия ден Скот получава странна изненада в училище и животът никога вече няма да бъде същият. - AXN-Bulgaria.com
Трейлър:
Последната промяна е направена от Koen на Вто 21 Май - 1:55; мнението е било променяно общо 5 пъти
Автор
Съобщение
EvaMars Маниак
Чете : Милен Русков - Възвишение Пол : Брой мнения : 637 Регистрация : 29.06.2013 Местожителство : in the middle of nowhere.
Заглавие: Re: Тийн вълк Сря 14 Авг - 16:12
garvana1308 написа:
Трябва да направят един сезон,които да разглежда изцяло миналото,както когато разказваха историята на Дерек ... ще е интересно.
"Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you." -Tyrion Lannister
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 15 Авг - 20:05
EvaMars написа:
Lover. написа:
На мен единственото, което ми трябва е Питър.
Ooo, Питър е уникален!
Точно така! На Захарка го кажете! Нека види!:lmao:
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 15 Авг - 20:38
Преди го гледах само заради Колтън. Сега го няма ---> не го гледам вече
Lover. Читател
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 15 Авг - 21:06
Вероятно трябва да ти препоръчам Arrow, aко вече не си го гледала.
Koen написа:
EvaMars написа:
Lover. написа:
Ooo, Питър е уникален!
И Дерек не е лош, но на мен типове като Питър са ми слабост. Арогантни, дръзки и забавни. Идеални са за моята стеснителна и сериозна по природа личност.
Zaharka Администратор
Пол : Зодия : Брой мнения : 5610 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Discworld
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 15 Авг - 21:21
Lover. написа:
Вероятно трябва да ти препоръчам Arrow, aко вече не си го гледала.
Koen написа:
EvaMars написа:
Lover. написа:
Ooo, Питър е уникален!
И Дерек не е лош
На Коен го кажи!
Видях, не съм впечатлена :p2:
______________________________ Love me if you can, hate me if you dare!
Lover. Читател
Заглавие: Re: Тийн вълк Вто 20 Авг - 17:14
Свършииии ...
Ех, този Питър, показа си рогцата най-накрая. Половин сезон го гледахме само как върти очи и тук-таме вкарва по някоя нежно поднесена лъжа, беше сигурно, че отново замисля нещо. Както и да е, пак не бих отказала да му бъда партньорка в престъпленията.
Впрочем, що никой не предупреди, че епизода излиза с един ден по-рано? За малко да се набутам и да чакам чак до вторник.
Koen Администратор
Заглавие: Re: Тийн вълк Вто 20 Авг - 19:17
Lover. написа:
Свършииии ...
Ех, този Питър, показа си рогцата най-накрая. Половин сезон го гледахме само как върти очи и тук-таме вкарва по някоя нежно поднесена лъжа, беше сигурно, че отново замисля нещо. Както и да е, пак не бих отказала да му бъда партньорка в престъпленията.
Впрочем, що никой не предупреди, че епизода излиза с един ден по-рано? За малко да се набутам и да чакам чак до вторник.
Еми той излезе в петък. Доста дни по-рано. Мислех, че всеки ден влизаш в замунда.
Заглавие: Re: Тийн вълк Вто 20 Авг - 20:56
Да, но само хвърлям един бърз поглед на топ10 и това е. Нямам нерви да разглеждам, а и рядко си харесвам нещо стойностно. Сега като свърши и Под Купола, вероятно и това няма да правя.
Koen Администратор
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 22 Авг - 12:55
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 22 Авг - 13:02
Стана ми малко безинтересен този сериал сякаш .... не знам.
"Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you." -Tyrion Lannister
Koen Администратор
Заглавие: Re: Тийн вълк Нед 13 Окт - 17:40
Подновен е за сезон 4.
Заглавие: Re: Тийн вълк Нед 13 Окт - 19:41
мчи те 3 довършиха ли го изобщо!?
______________________________ Love me if you can, hate me if you dare!
Koen Администратор
Заглавие: Re: Тийн вълк Пон 14 Окт - 1:04
Zaharka написа:
мчи те 3 довършиха ли го изобщо!?
13 епизод - 6 януари.:slynce:
Заглавие: Re: Тийн вълк Пон 30 Дек - 22:25
Януари? Ужас. Тъкмо си бях помислила, че ще мога да се насладя поне на началото, докато все още съм неангажирана с училището.
Koen Администратор
Заглавие: Re: Тийн вълк Вто 31 Дек - 1:42
Трейлър за втората част на трети сезон
Заглавие: Re: Тийн вълк Сря 1 Яну - 20:12
Втората част се очертава да бъде дори по-интересна.
Скот и Алисън очевидно взаимно ще си изневеряват. Само не съм сигурна дали всичко не е плод на въображението им. Беше се пуснал един клип, в който тя сънуваше, че е с Исак и няма да се изненадам, ако пак се окаже така. Ще видим.
А, и няма да лошо, ако някой потвърди, че целувката на Стайлс е с Лидия, моля. Три сезона ги чакам да се съберат, време им е вече.
Никъде не видях чичо Питър, за жалост. Освен, ако не е това страшилище накрая, разбира се.
Lover. Читател
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 9 Яну - 0:52
Добре де, защо никой не пише в тая тема? Да, към теб гледам толкова осъдително, Коен. Май ще трябва да проведа поредния монолог относно това как отново не съм доволна от поредния нов женски персонаж, колко разочарована останах, след като се оказа, че сцената с Лидия и Стайлс беше просто сън, който в последствие се оказа кошмар, как Питър отново разцепва, въпреки краткото екранно време и как с удоволствие бих го взела за мъж, само че вероятно ще ми изневери на третата седмица, ако преди това не убие, разбира се.
Koen Администратор
Заглавие: Re: Тийн вълк Чет 9 Яну - 22:21
Lover. написа:
Добре де, защо никой не пише в тая тема? Да, към теб гледам толкова осъдително, Коен. Май ще трябва да проведа поредния монолог относно това как отново не съм доволна от поредния нов женски персонаж, колко разочарована останах, след като се оказа, че сцената с Лидия и Стайлс беше просто сън, който в последствие се оказа кошмар, как Питър отново разцепва, въпреки краткото екранно време и как с удоволствие бих го взела за мъж, само че вероятно ще ми изневери на третата седмица, ако преди това не убие, разбира се.
Пишемммм, просто се забих да превеждам Пожарникарите. Иначе, сезонът не ми допада. Не съм фен на такива психо филмчета. Не гледам такива филми. Не е грозна азиатката, мисля, че ще бъде лисичка (китсуне). Май Скот ще хлътне по нея, а пък като гледам Алисън се праска с оня, така че май проблеми няма. Интересно ми е кой ги е хванал Дерек и Питър. Дали не е някой ловец? Все още не сме видели и бащата на Алисън. Майката на Скот първо си мислех, че за Питър я гласяха, ама него го убиха в първи сезон. После реших, че е за бащата на Стайлс, ама май и за него не е. Не виждам някакво привличане или желание да има. Не ги срещат особено. Може да се върне при бащата на Скот, но се съмнявам, спомняйки си караницата. Чудя се дали няма да я шибнат точно при бащата на Алисън. А пък може и дядото на Алисън да ги е хванал, не се знае. Нали се води още жив.