| Обезкосмяване на интимните части | |
|
+18verka77 e4o1976 atitedito Tais luba stanislava gabimabi nilekta elzablagoeva zoia_yotkova Nadenceto22 svetla Christina. ~ i.LLusion vesito000 ~ Mistery writer ~ Petia Renesita 22 posters |
|
Обезкосмявате ли интимните си части? | 1. Да | | 100% | [ 35 ] | 2. Не | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 35 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Renesita Администратор
| Заглавие: Обезкосмяване на интимните части Вто 19 Апр - 17:53 | |
| Ако отговорът е да, споделете с какво :haha:
Аз ползвам епилатор. Всичко съм пробвала, ама ми е много гнусно с всичките тия кремчета и самобръсначки… направо тръпки ме побиват. Колата маска леко трудно мога да я приложа, щото трябва да се дърпа от долу-нагоре. Не лесен процес за сам човек, но понякога става. Не съм мазохистка и никога не съм мислила, че ще използвам точно епилатор за там, честно казано дори за краката го отбягвам, но ми се струва най-чисто и най-гладко. ______________________________ | |
|
| |
Petia Администратор
Пол : Брой мнения : 1452 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Нед 24 Апр - 18:26 | |
| На кола маска си ходя. Рядко там използвам епилатор. Него за крака и ръце. ______________________________ Dogs never bite me . Just humans .
| |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Нед 24 Апр - 21:13 | |
| - Petenceto написа:
- На кола маска си ходя. Рядко там използвам епилатор. Него за крака и ръце.
+1 ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
vesito000 Читател
Пол : Зодия : Брой мнения : 10 Регистрация : 02.05.2011 Местожителство : varna
| |
| |
Renesita Администратор
| |
| |
Petia Администратор
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Пон 2 Май - 15:41 | |
| - Renesita написа:
- vesito000 написа:
- със самобръсначка..обмислям варианта за кола маска,но не съм достатъчно надъхана ;д
Стискай палци, зъби, нокти, очички и действай :goodjob: Мен честно казано не ме боли грам :pardon: ______________________________ Dogs never bite me . Just humans .
| |
|
| |
Renesita Администратор
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Пон 2 Май - 16:12 | |
| Е, ти всичко ли махаш? :unsure: Ако да и не те боли... си феномен! :poklon: ______________________________ | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Пон 2 Май - 16:15 | |
| - Renesita написа:
- Е, ти всичко ли махаш? :unsure: Ако да и не те боли... си феномен! :poklon:
Еми много ясно, че всичко То след първите 3 пъти кожата привиква и самия ти мозък не асимилира болката ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
Renesita Администратор
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Пон 2 Май - 16:25 | |
| Е, така е, спор няма. При мен болката е след това, предполагам заради епилатора - два дена няма пипане, докато се успокои кожата. По принцип повече си ме боли с епилатор, тъй че обмислям възможността да почна и аз с кола маска. Въпросът е, че леко се притеснявам да не засегна нещо Освен това там трябва да има някаква завидна дължина на косъма, която аз просто не мога да дочакам. ______________________________ | |
|
| |
Petia Администратор
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Пон 2 Май - 16:26 | |
| Да на кола пълен триъгълник не е кой знае кво, смисъл не крещя или неква луда болка. Все едно някой ме боцка леко, явно съм си свикнала :pardon: С епилатора пък дори ми е приятно :haha:
ПП: Попринцип там съм пробвала веднъж или 2 пъти с епилатор. Странно ми е някво да го използвам за тази зона, освен това си мисля че доста повече боли, все пак мястото е по-чувствително. ______________________________ Dogs never bite me . Just humans .
Последната промяна е направена от Petia на Пон 2 Май - 16:27; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Renesita Администратор
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Пон 2 Май - 16:27 | |
| - Petia написа:
- Да на кола пълен триъгълник не е кой знае кво, смисъл не крещя или неква луда болка. Все едно някой ме боцка леко, явно съм си свикнала :pardon: С епилатора пък дори ми е приятно :haha:
:lmao: Евалата! ______________________________ | |
|
| |
~ i.LLusion Администратор
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Чет 5 Май - 21:45 | |
| - Renesita написа:
- vesito000 написа:
- със самобръсначка..обмислям варианта за кола маска,но не съм достатъчно надъхана ;д
Стискай палци, зъби, нокти, очички и действай :goodjob: О, това ще боли доста повече :pardon: ______________________________ .. Hell is a teenage girl .. | |
|
| |
Christina. Администратор
Чете : Първото правило на магьосника Пол : Брой мнения : 3499 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Чет 12 Май - 9:53 | |
| И аз съм за кола маската. :slynce: Лентите също за добър вариант. Епилатор там не ползвам, леко ме е страх. | |
|
| |
svetla Драскач
Пол : Зодия : Брой мнения : 441 Регистрация : 18.09.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Съб 25 Юни - 11:58 | |
| Лентите на Veet вършат страхотна работа. Болка имаше само първия, врория път когато започнах да се обезкосмявам с тях. Сега чувството е като леко боцване или въобще няма болка. Свиква се. Епилатор използвам за там в много редки случаи, него го използвам за краката, ръцете и подмишниците. | |
|
| |
Nadenceto22 Редовен
Пол : Зодия : Брой мнения : 89 Регистрация : 02.07.2011 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Съб 2 Юли - 13:02 | |
| Кола маска. Използвах самобръсначка известно време, но тъй като имам обилно окосмяване е абсурд да се бръсна. Болеше много първите пъти но с времето космите оредяха и станаха по-тънки, тъй че стискайте зъби няколко пъти и после ще бъдете повече от щастливи че ги махате с кола маска. Разбира се, неприятно е че трябва да чакаш да порастнат, но са на рядко и тънки така или иначе тъй че не би трябвало да са проблем, дори и ако водите активен полов живот. ______________________________
"Любовта е непреодолимото желание, да си непреодолимо желан." | |
|
| |
zoia_yotkova Читател
Брой мнения : 25 Регистрация : 30.07.2011
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Съб 30 Юли - 23:31 | |
| | |
|
| |
elzablagoeva Читател
Брой мнения : 11 Регистрация : 22.01.2013
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Вто 22 Яну - 17:23 | |
| На кола маска си ходя. :wasnotme: | |
|
| |
nilekta Редовен
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Вто 22 Яну - 21:03 | |
| Ползвала съм всичко - от самобръсначка, епилатор и кола маска. Ако искате ефективно почистване, моят съвет е кола маска. Наистина има болка, но според мен е поносима и то е само за кратко. Но пък си струва. | |
|
| |
gabimabi Редовен
Чете : Всичко Пол : Зодия : Брой мнения : 66 Регистрация : 20.11.2010 Местожителство : Athens: Greece
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Сря 23 Яну - 16:41 | |
| Ходя на цялостна лазерна епилация. след два курса мога да кажа, че почти нямам косми. Е, аз имам едно предимство, руса съм. | |
|
| |
stanislava Редовен
Пол : Зодия : Брой мнения : 86 Регистрация : 19.10.2011 Местожителство : червенци
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части Чет 7 Ное - 8:50 | |
| Лазерната епилация е супер,леко се усеща ефекта след няколко процедури е дълготраен,без пъпки и подкожни косъмчета. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обезкосмяване на интимните части | |
| |
|
| |
| Обезкосмяване на интимните части | |
|