| Какъв чужд език знаете? | |
|
+11renesme_cullen Renesita Christina. ~ i.LLusion ~ЛиЛ~ Miss Interpol ^.^ ~ Mistery writer ~ Petia Elena Gilbert Zaharka Koen 15 posters |
Чужд език | Английски | | 41% | [ 15 ] | Немски | | 3% | [ 1 ] | френски | | 8% | [ 3 ] | Испански | | 14% | [ 5 ] | Руски | | 22% | [ 8 ] | Друг /посочете какъв/ | | 11% | [ 4 ] | Не знам | | 3% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 37 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Какъв чужд език знаете? Сря 30 Мар - 20:54 | |
| Кажете кой от езиците сте изучавали и знаете най-добре. Или пък от кой ви е останало нещо смътно, което да си спомняте от училище. Възможен е повече от един отговор. Аз казвам само английски, немския не ми е силен. ______________________________
| |
|
| |
Zaharka Администратор
Пол : Зодия : Брой мнения : 5610 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Discworld
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Сря 30 Мар - 21:02 | |
| Да кажем, че е английски, макар че и там има да се попълват пропуски. Иначе и френски, и руски съм учила, но почти нищо не помня. :pardon: На теория трябва да съм полиглотче, ама на практика... не се получава. ______________________________ Love me if you can, hate me if you dare!
| |
|
| |
Elena Gilbert Активен
Пол : Зодия : Брой мнения : 135 Регистрация : 20.07.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Сря 30 Мар - 21:31 | |
| Знам английски и малко руски, колкото да си изпрося боя ______________________________ Всички идват и си заминават.. казват ми, че ме обичат, а дори не ме познават! | |
|
| |
Petia Администратор
Пол : Брой мнения : 1452 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Сря 30 Мар - 22:00 | |
| Английски, с френския твърдя, че мога да се оправям, а с руския-добре върви все пак за първа година. По-нататък имам желание да уча и италианси и испански, но да видим как ще се развият нещата ______________________________ Dogs never bite me . Just humans .
Последната промяна е направена от Petia на Сря 7 Сеп - 23:12; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
~ Mistery writer ~ VIP
Чете : Всичко, но не и това, което трябва. Пол : Зодия : Брой мнения : 6584 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Around the world
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Сря 30 Мар - 22:24 | |
| Учих английски много време - пак имам някакви пропуски, но ми е на доста добро ниво особено разговорния.. Немски знам само основните неща, а испанския го учих три години и това, което знам са няколко изречения, които няма да ми свършат голяма работа :lmao2: И разговорен корейски, разбирам какво говорят тези по сериалите, но са заучени реплики, така че не може да се каже, че знам нещо ______________________________ Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING. You'll focus in when you know what you want. Then the picture of your life will be crystal clear. JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING. | |
|
| |
Miss Interpol ^.^ Читател
Чете : Анита Блейк Пол : Зодия : Брой мнения : 45 Регистрация : 15.12.2010 Местожителство : ~ Зоната на здрача ~ / Билбао
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Сря 30 Мар - 23:59 | |
| Хмм мога да кажа, че испанския ми е силен. Все пак уча 2 години в Испания и не се оплаквам (много) :pardon: Английския ми е с доста пропуски и не смятам да го броя. Също така започнах да уча баски, но с него не вървят много добре нещата.. 1 година и може да се каже, че знам само Bai eta Ez ( да и не) , но се надявам, че ще го поусъвършенствам малко :bigsmile: | |
|
| |
~ЛиЛ~ Пристрастен
Чете : Фантом Пол : Зодия : Брой мнения : 286 Регистрация : 17.12.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Чет 31 Мар - 9:49 | |
| Учих Английски и немски С английския се справям що годе,с Немския хич..мога само да си кажа името И малко испански ама съм на самоучител ______________________________ | |
|
| |
~ i.LLusion Администратор
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Чет 31 Мар - 23:11 | |
| Лил, колко си приличаме. С английски ме бива доста, не че се хваля. Уча и испански, учила съм три години и сега продължавам и се справям доста добре. Ако седна да уча ще е още по-добре. Искам да уча и още някакъв език, но просто не ми остава време. Спряла съм се на испански, учих по едно време сама, и на италиански, френски.. ама има време да се захвана по-сериозно..
______________________________ .. Hell is a teenage girl .. | |
|
| |
Christina. Администратор
Чете : Първото правило на магьосника Пол : Брой мнения : 3499 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Пет 1 Апр - 13:14 | |
| Френски и англисйки. Също и немски - учила съм го 3 г. | |
|
| |
Renesita Администратор
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Пет 1 Апр - 13:19 | |
| Английски и сръбски говоря. С испанския все още се учим ______________________________ | |
|
| |
renesme_cullen Преводач
Чете : Розови романчета и кримки Пол : Зодия : Брой мнения : 2185 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Seoul, South Korea
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Пет 1 Апр - 14:14 | |
| Английски и испански говоря... Малко и корейски, но е в процес на учене.. ______________________________ Хората, които най-трудно обикваме, имат най-голяма нужда от любов..! | |
|
| |
ani4ka9393 Читател
Брой мнения : 14 Регистрация : 30.03.2011
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Пет 1 Апр - 21:48 | |
| Френски,руски и донякъде английски | |
|
| |
Elena Salvatore Читател
Пол : Зодия : Брой мнения : 25 Регистрация : 19.04.2011 Местожителство : Italy
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Сря 20 Апр - 1:14 | |
| английския не мога да кажа, че го знам целия, но италианския да
Пиши на кирилица!!! Edit: Zaharka | |
|
| |
xTheSadnessWillNeverEndx Редовен
Пол : Зодия : Брой мнения : 63 Регистрация : 26.04.2011 Местожителство : Peshtera
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Пет 29 Апр - 8:56 | |
| ми уча английски ______________________________ If you have never made a mistake then it means you have never tried something new... ^.^ :slynce:
| |
|
| |
lioni Башмайстор
Пол : Зодия : Брой мнения : 998 Регистрация : 01.08.2011 Местожителство : City of Evil
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? Нед 4 Сеп - 0:14 | |
| италиански и английски, учех 3 години френски, но нищо не помня от него :pardon: ______________________________ Ти си моя.Аз съм твой.Ние се обичаме от вечни времена. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какъв чужд език знаете? | |
| |
|
| |
| Какъв чужд език знаете? | |
|