| Как се запознах с майка ви | |
|
+12HelloweenMyLove scherbatsky krisi__ivan__ tanqq mkrtchyan leidy_mimi puFF Renesita alitox da4eto88 Merry Zaharka 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Zaharka Администратор
Пол : Зодия : Брой мнения : 5610 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Discworld
| Заглавие: Как се запознах с майка ви Чет Яну 06, 2011 2:42 pm | |
| Как се запознах с майка ви- Режисьор : Памела Фраймън
- В ролите : Джош Раднър, Алисън Ханигън, Джейсън Сигъл, Нийл Патрик Харис, Коби Смълдърс
Това е една комедия, разказваща за Тед и неговите влюбвания. Всичко започва с бомбата, която пуска най-добрият му приятел Маршал, предлагайки брак на дългогодишната си приятелка Лили. В Този момент Тед осъзнава, че ако иска да намери истинската любов, трябва да действа светкавично. На помощ му се отзовава Барни, приятелят със уникален, понякога изключително странен подход към жените. Когато Тед среща Робин, той е убеден, че е открил голямата си любов. Но дали съдбата ще бъде на тяхна страна? ______________________________ Love me if you can, hate me if you dare!
| |
|
| |
Merry Преводач
Пол : Брой мнения : 2477 Регистрация : 18.07.2010 Местожителство : Neverland
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Чет Яну 06, 2011 3:03 pm | |
| Ей, не съм гледала последните 3-4 серийки! Сега се сетих. Много готино сериалче! :happy: ______________________________ Анита Блейк превод на български език | |
|
| |
da4eto88 Читател
Брой мнения : 13 Регистрация : 05.07.2011
| |
| |
alitox Читател
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Пет Авг 05, 2011 5:15 pm | |
| Голям смях е,много го обичам.Барнии <3 ______________________________ | |
|
| |
Renesita Администратор
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Пет Авг 05, 2011 10:08 pm | |
| Голямото мийтване. Минаха няколко сезона и търсенето продължава ______________________________ | |
|
| |
puFF Маниак
Пол : Зодия : Брой мнения : 614 Регистрация : 19.07.2010 Местожителство : Канзасс
| |
| |
leidy_mimi Активен
Пол : Зодия : Брой мнения : 147 Регистрация : 01.01.2011 Местожителство : Градчето на тепето
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Пон Авг 08, 2011 9:35 am | |
| ______________________________ ... Помислих си, че в крайна сметка инстинктите, които движат битката и секса, не са кой знае колко различни. Всички извираха от животинското в нас... ... Отпуснах глава върху гърдите на Дмитрий, намирайки покой в топлината му. Той ме целуна по челото и прокара пръсти през косата ми. - Обичам те, Роза. - Целуна ме отново. - Винаги ще бъда с теб. Няма да позволя да ти се случи нещо. | |
|
| |
mkrtchyan Читател
Пол : Зодия : Брой мнения : 25 Регистрация : 10.06.2011 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Вто Авг 09, 2011 7:45 am | |
| Много свеж сериал, заслужава си гледането ______________________________ В живота не е важно от къде идваш и къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя!
| |
|
| |
tanqq Читател
Брой мнения : 12 Регистрация : 11.08.2011
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Чет Авг 11, 2011 1:37 am | |
| Много свежо и забавно сериалче. | |
|
| |
krisi__ivan__ Читател
Брой мнения : 10 Регистрация : 21.09.2011
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Сря Сеп 21, 2011 1:25 pm | |
| Страшно забавен сериал, много ме радва... | |
|
| |
scherbatsky Читател
Пол : Зодия : Брой мнения : 29 Регистрация : 13.11.2011 Местожителство : Bulgaria
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Нед Ное 13, 2011 12:01 pm | |
| Оо,това е един прекрасен сериал!!Може винаги да те разсмее и да ти оправи настроението.Имаше някой по-слаби сезона,но дори и тогава не спирах да се смея... ______________________________ :wasnotme: ..Две неща са безкрайни-вселената и човешката глупост.Но за вселената не съм съвсем сигурен... *Алберт Айнщайн* :wasnotme: | |
|
| |
HelloweenMyLove Читател
Брой мнения : 34 Регистрация : 24.01.2012
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Чет Фев 02, 2012 10:03 pm | |
| хаха уникат..любимият ми.. :6teteskysam: :6teteskysam: :6teteskysam: ______________________________ When Life Gives You Lemons...Make Apple Juice! ^^ | |
|
| |
Ellie. Напредващ
Чете : Лоръл К. Хамилтън-Синя луна (поредно препрочитане) Пол : Брой мнения : 117 Регистрация : 31.01.2012 Местожителство : България
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Вто Фев 14, 2012 5:11 pm | |
| Страхотен сериал! Обожавам го и въпреки че така и не съм гледала големия финал, останалите сезони съм гледала поне 4 пъти :pardon: Няма втори като Барни, мишарката на Лили и Маршал и всичките останали бисери на сериалчето :6teteskysam: | |
|
| |
lubityyy Читател
Пол : Брой мнения : 15 Регистрация : 09.06.2017 Местожителство : България
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Чет Фев 22, 2018 3:28 pm | |
| Много добър сериал! Малко се разочаровах с финала, защото можеше да бъде предвиден още 1-2 сезон и беше ясно. Някъде бях чела, че "децата" са заснели всичко наведнъж и още от началото е трябвало да си мълчат за края... Представям си колко им е било трудно. | |
|
| |
Ellaa Читател
Брой мнения : 19 Регистрация : 14.06.2020
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Нед Юли 19, 2020 2:11 am | |
| Аз бях на 7 сезон, когато ми писна и от любопитство прочетох коя в края на крайщата е майка им | |
|
| |
vesyo Читател
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви Нед Юли 19, 2020 5:45 pm | |
| - Ellie. написа:
- Страхотен сериал! Обожавам го и въпреки че така и не съм гледала големия финал, останалите сезони съм гледала поне 4 пъти :pardon: Няма втори като Барни, мишарката на Лили и Маршал и всичките останали бисери на сериалчето :6teteskysam:
Късметлийка! Точно "големия финал" развали впечатлението от останалите сезони. Честно, просто не можах да го изтрая! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как се запознах с майка ви | |
| |
|
| |
| Как се запознах с майка ви | |
|