| Да бъдеш човек [Being Human] | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Да бъдеш човек [Being Human] Вто 30 Ное - 22:57 | |
| Being Human
- Световна премиера: 17.01.2011
- Жанр: Екшън, Драма, Семеен, Фантастика
- Държава: САЩ
- Времетраене: 60 минути
- Режисьор: ------------
- Сценарист: Крис Дингес, Тоби Уитхаус, Нанси Уон, Джеръми Карвър, Ана Фрайк
- Продуцент: Айрин Лайтински
- В ролите: Сам Уитър, Мигън Рат, Сара Алън, Джанпаоло Венута, Сам Хънтингтън, Марк Пелегрино
- Разпространител: Syfy
- Резюме:
Трима двадесетгодишни са съквартиранти и се опитват да живеят нормален живот, въпреки че са призрак, върколак и вампир.
Koen Администратор
Чете : Кралят на тръните Пол : Зодия : Брой мнения : 2257 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Вто 30 Ное - 23:01 | |
| ______________________________
| |
|
| |
MuryG PRO
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Нед 19 Дек - 22:35 | |
| * Не знам каква ще е американската версия :wasnotme: Англичаните обаче са се справили добре. Being HumanSeason 1# Пo идея на: Toby Whithouse # В ролите : Russell Tovey, Lenora Crichlow, Jason Watkins, Aidan Turner, Gregg Chillin, Sinead Keenan, Dylan Brown, Sama Goldie, Paul Kasey, Annabel Scholey.. # Държава : UK # Година : 2008 # Времетраене :6 х 57 мин.## Език : Английски # Субтитри : Благодарение на tonyy и Dru - http://subs.sab.bz/ # Жанр : Comedy | Drama | Fantasy | Horror # Резюме : Сериалът се отличава с интелигентно написан сценарии и добра актьорска игра. В една къща живеят три същесва - вампир, върколак и призрак. Вампирът се опитва да не се храни с хора, но много много не му се получава. Върколакът ужасно се измъчва от това, в което се превръща при пълнолуние и всеки път се опитва да изкара този период без да пострада някой. Призракът е доста странно и налудничаво създание, което чисти дома, приготвя чай и дори е видим за някои хора. Но това не е просто тяхната история, а разказ за приятелството,любовта, самотата и много други човешки емоции... ЗАМУНДА | |
|
| |
MuryG PRO
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Нед 19 Дек - 22:52 | |
| | |
|
| |
Thea Администратор
Чете : Танц с дракони Пол : Зодия : Брой мнения : 5366 Регистрация : 15.07.2010 Местожителство : Mezentius House
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пон 20 Дек - 0:24 | |
| Вампирът на английската версия ми харесва повече : А актьорът, който ще играе вампирът в американската не е ли участвал в Смолвил? ______________________________ | |
|
| |
Koen Администратор
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пон 20 Дек - 0:47 | |
| - Teia написа:
- Вампирът на английската версия ми харесва повече : А актьорът, който ще играе вампирът в американската не е ли участвал в Смолвил?
Да, един лош, който обичаше Коуи. Азнглийската версия е прекратена, така че добри не добри... : П.С. Виж си ЛС-тата... :blink: ______________________________
| |
|
| |
MuryG PRO
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пон 20 Дек - 1:08 | |
| - Cohen написа:
- Азнглийската версия е прекратена, така че добри не добри... :
Поне измъдриха 2 сезона...хм..сезончета : Американския каст нещо не ми допада | |
|
| |
krystal Читател
Пол : Брой мнения : 13 Регистрация : 14.09.2010 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пон 10 Яну - 12:44 | |
| На мен си ми харесва английската версия, не знам дали ще харесам американската. Къде пише, че английския е прекратен? BBC непрекъснато пускат трейлъри на предстоящия сезон, само дата още не са обявили. | |
|
| |
Koen Администратор
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пет 14 Яну - 23:34 | |
| - krystal написа:
- На мен си ми харесва английската версия, не знам дали ще харесам американската.
Къде пише, че английския е прекратен? BBC непрекъснато пускат трейлъри на предстоящия сезон, само дата още не са обявили. В Уикипедия мисля, че го четох, но сега са обновили информацията :blink: Както и да е, премиерата е на 23 януари. ______________________________
| |
|
| |
desistela Модератор
Пол : Зодия : Брой мнения : 1270 Регистрация : 03.02.2011 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Вто 8 Фев - 10:49 | |
| Бях започнала да го гледам-английската версия/мисля,че тя е по-добрата/.Този сериал е следващия в списъка ми за всички излезли сезони. ______________________________ искам сладолед на клечка,да спя върху кожа на мечка,с мъж без пречка и да правим буболечка :lovely:
| |
|
| |
~ i.LLusion Администратор
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пон 28 Мар - 22:26 | |
| Още от първия епизод не ме грабна. Лоша игра, сюжета е безсмислен .. никаква интрига, нито екшън!? Ами не знам, но не мисля да си губя времето с него .. съжалих и за 30-те минути през които чаках нещо да се случи .. :dry: :pardon:
П.П. Става въпрос за американската версия, сега ще си изтегля и английската. ______________________________ .. Hell is a teenage girl .. | |
|
| |
veskuuuuu Напредващ
Пол : Зодия : Брой мнения : 94 Регистрация : 09.12.2011 Местожителство : кипър,пафос
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] Пет 9 Дек - 15:31 | |
| не знам коя версия съм гледала,каквото даваха на axn.но втори сезон не ми допадна много | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Да бъдеш човек [Being Human] | |
| |
|
| |
| Да бъдеш човек [Being Human] | |
|