Наистина трябва да се направи нещо... В училище сериозно е супер тъпо, при мен може би не толкова, защото аз в момента си уча професия, която да завърша и имам практика, правя тефтерчета, или ни водят на някакви изложби от дъжд на вятър, но през останалото време в даскало е отвратително. Не сме имали екскурзия от 8 клас, не можело... Не организират никакви неща, като конкурси или нещо подобно, нещо, с което да не ми мотивират да ходим. В моето училище е така - ако не си идвал почти цял срок идваш накрая да ти видят лицето и ти пишат по високи оценки, от тези, които са идвали... Можете ли да си представите?! И аз се чудя за какво изобщо ходя, като накрая даже ще имам възможност и стипендия да хвана.. Все едно ги поощряват тези, които не идват.. Изключително тъпа история!!
Хубавото е, че сега нямам редовни предмети освен Математика, Български, Истори и Философия, всичко останало са ми специални предмети.. Защото не бих издържала още една година на карам часове по Химия, госпожата на три седмици веднъж да влезе в часа и да заяви контролно, а ние като кажем, че не сме взимали материал за изпитване да ни обяснява 30 минути колко сме прости и невежи... :suprise:
А да не говоря за биологията, където на господина нищо, ама нищо не му се разбираше от тоя дефект в говора... Или пък откачалката по физика, която разправяше, че стига до училището за 2 часа, а живее в блока отсреща.... Ненормална работа!!!
В моя клас има 6-7 индивида, чието място изобщо не е в това училище, трябвало е да ги изхвърлят още когато сме били 8 клас, но те не.. Ще си ги бутат, защото държавата плаща на дете по
300 лв...
Да не почна и за директорката да говоря, че тази жена освен да се разхожда, като контрольорка друго не прави... Влизала съм един единствен път в кабинета й, а вътре така миришеше на джибре, че ви е бедна фантазията....
Просто за моето даскало ето тази емотиконка е супер подходяща *самоубиващо се човече* /не сте я качили
/
JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING.