BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка. 
ИндексРегистрирайте сеВход

Share
 

 БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Renesita
Шефче
Renesita

Чете : Новите видове
Пол : Female
Брой мнения : 3247
Регистрация : 15.07.2010

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyСря 28 Юни - 12:21

First topic message reminder :

16 Personalities личностен въпросник е толкова точен, че “малко те побиват тръпки”.

Получете конкретно и точно описание на Вашата личност и обяснение защо вършите нещата по определен начин.

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Home-16personalities

Линк към теста:
ЦЪК

______________________________
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Creeping%252520up%252520on%252520caturday
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Bibi4
Читател
Bibi4

Брой мнения : 13
Регистрация : 12.07.2019

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyПет 12 Юли - 22:22


“Архитект”

Описанието е плашещо прецизно и вярно
Върнете се в началото Go down
Бет Рандъл
Читател
Бет Рандъл

Пол : Female
Брой мнения : 31
Регистрация : 18.06.2019
Местожителство : Berlin

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyСъб 13 Юли - 0:13

Действително е плашещо точно. Не вярвах, че някой тест може да обхване цялостната палитра от мои лудости и мании и да ми ги представи като нещо положително.Не си бях давала сметка за това. "Защитник" съм между другото.
Върнете се в началото Go down
Bibi4
Читател
Bibi4

Брой мнения : 13
Регистрация : 12.07.2019

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyСъб 13 Юли - 0:44

Да, цялата палитра на поведение, но с причина и следствие. Не е никак... комфортно да видиш сечението си само след 20тина въпроса..
И така добре класифицирани като тип "личност", а иначе уж сме различни, уникални. Ей такива работи занимават този архитект...
Върнете се в началото Go down
Exploler
Въздухар
Exploler

Чете : Често.
Пол : Male
Зодия : Aquarius
Брой мнения : 1
Регистрация : 06.09.2019
Местожителство : Пловдив

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyПет 6 Сеп - 0:15

Личностен тип “Логик”
Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре. Важното е да не спираш да задаваш въпроси.

ALBERT EINSTEIN
Личностният тип Логик е сравнително рядък, като съставлява само три процента от населението, което определено е добре да тях, защото нищо не би ги направило по-нещастни от това да са "обикновени". Логистите се гордеят с изобретателността и креативността си, със своята уникална перспектива и могъщ интелект. Обикновено познати като философи, мислители или разсеяни професори, този тип е допринесъл за много научни открития през вековете.

Неизследваният живот не си струва да се живее
Логиците са известни с брилянтните си теории и неуморна логика – всъщност те се считат за най-логически прецизните от всички личностни типове.
Хората от този личностен тип обичат моделите и откриването на несъответствия в изявления може почти да се счита за хоби, затова е лоша идея да лъжете Логик. Иронично е, че думите на Логиците трябва винаги да се приемат с нотка предпазливост – не защото са непочтени, а защото са склонни да споделят мисли, които не са развити докрай, като използват околните за проверка на идеи и теории по-скоро в спор със себе си, отколкото като действителни партньори в разговора.

Така тези личности може да изглеждат ненадеждни, но всъщност никой не е по-ентусиазиран и по-способен да забележи проблем, да изследва безкрайните фактори и детайли, който обграждат проблема и да разработи уникално и жизнеспособно решение – просто не очаквайте подробни отчети за напредъка. Хората, които споделят този личностен тип, не се интересуват от практическите и рутинни ежедневни дейности, но когато намерят среда, в която креативният им гений и потенциал могат да бъдат изразени, няма граница на времето и енергията, която Логиците ще отделят в разработването на проникновени и непредубедени решения.

Личностен тип “Логик” (INTP-A / INTP-T)
Мъдростта се корени в любопитството
Те може да изглеждат постоянно зареяни във фантазиите си, но мисловният процес на Логиците е непрекъснат и умовете им са препълнени с идеи от момента на събуждането им. Това постоянно мислене може да ги накара да изглеждат меланхолични и отчуждени, защото те често провеждат пълнокръвни дебати в главите си, но всъщност Логистите са спокойни и дружелюбни, когато са сред хора, които познават и които споделят интересите им. Но това може да се превърне в непреодолима стеснителност, когато са сред непознати и приятелските шеги лесно могат да се превърнат в свада, ако вярват, че логическите им заключения или теории са подложени на критика.

Когато са особено развълнувани, разговорът може да стане дори несвързан, защото те се опитват да обяснят сложната верига от логически заключения, довели до формирането на най-новите им идеи. Често Логистите ще решат просто да прекъснат разговора преди дори да стане ясно какво се опитват да кажат, вместо да се опитат да изложат нещата ясно и просто.

Получава се и обратното, когато други се опитват да им обяснят мислите си посредством субективност и чувства. Представете си невероятно сложен часовник, който възприема всеки факт и идея, обработва ги чрез креативно размишление и връща най-логичния възможен резултат – ето как работят умовете на Логиците и този тип има ниска толерантност към емоционални гаечни ключове, които блокират зъбните колела на умовете им.

Нека тези, които движат света, първо променят себе си
Освен това Логиците едва ли изобщо ще разберат емоционалните оплаквания и приятелите им няма да намерят емоционална опора в тях. Хората с този личностен тип по-скоро правят серия от логически предложения за разрешаване на базовия проблем, перспектива, която не винаги бива приветствана от по-чувствителните им събеседници. Това най-вероятно е в сила и за повечето социални събирания и цели, например планиране на вечеря или брак, защото Логиците са далеч по-загрижени за оригиналността и ефективността.

Това, което наистина пречи на Логиците, е тяхната неспокойна природа и всепроникващият страх от провал. Логиците са толкова склонни да подлагат на преоценка собствените си мисли и теории от страх, че може да са пропуснали важно парче от пъзела, че може да изпаднат в застой и да се изгубят във въображаем свят, в който мислите им никога не се реализират. Преодоляването на съмненията в себе си е най-голямото предизвикателство за Логиците, но интелектуалните дарове, които дават на света, независимо дали малки или големи, си заслужават усилията.
Върнете се в началото Go down
katia_ok
Читател
katia_ok

Брой мнения : 11
Регистрация : 14.01.2019

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyПет 6 Сеп - 15:19

Теста е чудесен - сбит, конкретен и понктуален.
Върнете се в началото Go down
night_girl
Маниак
night_girl

Чете : Всичко
Пол : Female
Брой мнения : 409
Регистрация : 22.09.2011
Местожителство : София

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyПет 6 Сеп - 15:29

Личностен тип “Активист”
Не ме интересува с какво си изкарваш прехраната. Искам да знам за какво бленуваш и дали смееш да мечтаеш да намериш пристана на сърцето си. Не ме интересува каква е възрастта ти. Искам да знам дали си готов да рискуваш да изгледаш глупаво заради любовта, мечтите, заради приключението да бъдеш жив.

ORIAH MOUNTAIN DREAMER
Активистът е истинският свободен дух. Те често са душата на компанията, но не се интересуват толкова от чистото удоволствие на момента, колкото се наслаждават на социалните и емоционални връзки, които създават с околните. Чаровни, независими, енергични и състрадателни, те представляват 7% от населението и винаги могат да бъдат откроени в тълпата.

Личностен тип “Активист” (ENFP-A / ENFP-T)
Можеш да промениш света само с една идея
Не просто социални и приятни, Активистите са оформени от своята визионерска природа, която им позволява да четат между редовете с любопитство и енергия. Те са склонни да гледат на живота като на голяма, сложна загадка, в която всичко е взаимосвързано – но за разлика от личностни типове от групата на анализаторите, за които тази загадка е серия от системни машинации, Активистите я виждат през призмата на емоциите, състраданието и мистицизма и винаги търсят по-дълбоко значение.

Активистите са болезнено независими, жадуват за творчество и свобода много повече, отколкото за стабилност и сигурност.
Много други личностни типове ги намират за неустоими и ако намерят кауза, която да възпламени въображението им, Активистите ще внесат енергия, която често ги поставя в светлината на прожекторите и в ролята на водач и гуру за съмишлениците им – но това не винаги е желаната позиция за свободолюбивия Активист. Още по-зле е, ако тези личности бъдат затрупани от административни задачи и рутинни дейности, които често придружават лидерската позиция. Самоуважението на Активистите зависи от способността им да предлагат оригинални решения и те трябва да знаят, че имат свободата да са иновативни – могат лесно да загубят търпение или да се обезсърчат, ако бъдат въвлечени в скучна роля.

Не губи тази “малка искрица лудост”
За щастие, хората с личностен тип Активист знаят как да се отпускат и са напълно способни да превключват между отдаден, мотивиран идеалист на работното място и свободен дух с въображение и ентусиазъм на дансинга, често с внезапност, която може да учуди дори най-близките им приятели. Тази смесица им дава възможност да се свързват емоционално с останалите и безценно прозрение за мотивациите на техните колеги и приятели. Те вярват, че всеки трябва да отдели време за осъзнаване и изразяване на чувствата си и със своята емпатия и общителност превръщат това в естествена тема на разговор.

Но Активистите трябва да внимават – ако се осланят твърде много на своята интуиция, приемат или очакват прекалено много от мотивацията на приятелите си, те може погрешно да изтълкуват сигналите и да объркат планове, които по-директен подход би опростил. Този вид социално напрежение е чудовището, което държи тези търсещи хармония личности будни. Активистите са много емоционални и чувствителни и когато настъпят някого, и двете страни го усещат.

Активистите ще отделят много време да изучават социалните взаимоотношения, чувства и идеи, преди да намерят нещо, в което наистина да повярват. Но когато тези личности накрая намерят своето място в света, тяхното въображение, емпатия и кураж най-вероятно ще родят изключителни резултати.

______________________________
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 7337223
Върнете се в началото Go down
barbara.2014
Активен
barbara.2014

Чете : Всичко, което си заслужава и ме държи будна до късно през нощта
Пол : Female
Брой мнения : 148
Регистрация : 23.10.2018

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyПет 6 Сеп - 18:02

Мерси за теста. Аз съм адвокат, наистина доста точно описание на моята личност.
Върнете се в началото Go down
ivelinast
Башмайстор
ivelinast

Чете : Любовни романи, Фентази
Пол : Female
Зодия : Virgo
Брой мнения : 829
Регистрация : 18.02.2017

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyПет 6 Сеп - 19:22

16Personalities
Вашият личностен тип е:
Адвокат
Личностен тип “Адвокат”
Личностният тип Адвокат е много рядък, съставлява по-малко от един процент от населението, но въпреки това оставя своя отпечатък върху света. Те притежават вроден идеализъм и морал, но това, което ги отличава от останалите идеалистични личностни типове, е тяхната решителност и целеустременост – Адвокатите не са празни мечтатели, а хора, които могат да предприемат конкретни стъпки за реализиране на целите си и да предизвикат дълготрайно положително въздействие.

Адвокатите виждат помощта за другите като своя мисия в живота и макар че хората с този личностен тип често участват в спасителни и благотворителни дейности, тяхната истинска страст е да намерят същността на проблема, за да не се налага хората да бъдат спасявани изобщо.
Личностен тип “Адвокат” (INFJ-A / INFJ-T)
Помогни ми да ти помогна
Наистина, Aдвокатите споделят изключително уникална комбинация от черти: макар и да се изразяват меко, те имат силно изразено мнение и се борят неуморно за идеите, в които вярват. Хората с този личностен тип са решителни и със силна воля, но рядко използват тази енергия за лична изгода – Aдвокатите действат с креативност, въображение, убеждение и чувствителност не в своя полза, а за да създадат баланс. Егалитаризмът и кармата са много привлекателни идеи за Aдвокатите и те са склонни да вярват, че само любовта и състраданието могат да помогнат на света, като смекчат сърцата на тираните.

Всеки човек трябва да реши дали ще върви в светлината на съзидателния алтруизъм или в мрака на разрушителния егоизъм.

MARTIN LUTHER KING
Адвокатите лесно създават връзки с останалите, притежават талант за топъл и деликатен изказ, като се изразяват земно, а не с чиста логика и факти. Не е чудно, че техните приятели и колеги ги считат за относително социални личности, но е добре да не забравят, че Aдвокатите се нуждаят от време насаме, за да се отпуснат и презаредят, затова не трябва да се притесняват особено, ако те внезапно се отдръпнат. Адвокатите се грижат отлично за чувствата на останалите и очакват същото в замяна – понякога това означава да им се даде пространството, от което се нуждаят за няколко дни.

Оживей за следващата битка
Наистина, най-важното за Aдвокатите е да не забравят да се грижат за себе си. Страстта на убежденията им е способна да ги отнесе отвъд точката им на пречупване и ако тяхната жар излезе извън контрол, те може да се окажат изтощени, болни и стресирани. Това е особено очевидно, ако Aдвокатите се сблъскат със спорове и критика – тяхната чувствителност ги принуждава да направят всичко по силите си, за да избегнат тези на пръв поглед персонални атаки, но когато обстоятелствата не могат да бъдат избегнати, те могат да отвърнат на удара силно ирационално и без контрол.

За Aдвокатите светът е място, изпълнено с неравенство – но не е необходимо да бъде такъв. Никой друг личностен тип не е по-добре подготвен да създаде движение, което да се бори с несправедливостта, независимо малко или голямо. Адвокатите просто трябва да помнят, че докато са заети с грижата за света, трябва да се погрижат и за себе си.
Върнете се в началото Go down
Жени
Въздухар
Жени

Брой мнения : 1
Регистрация : 07.09.2019

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 EmptyСъб 7 Сеп - 14:38

Личностен тип “Логик”
Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре. Важното е да не спираш да задаваш въпроси....... хм! Хубав тест.Наистина е много точен.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ   БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ - Page 2 Empty

Върнете се в началото Go down
 

БЕЗПЛАТЕН ЛИЧНОСТЕН ТЕСТ

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BGWorld :: Забавление :: Тестове-