BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка. 
ИндексРегистрирайте сеВход

Share | .
 

 Kaк си отмъщават зодиите

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Christina.
Шефче
avatar

Чете : Първото правило на магьосника
Пол : Female
Брой мнения : 3499
Регистрация : 15.07.2010
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Kaк си отмъщават зодиите   Чет 9 Сеп - 11:26

Kaк си отмъщават зодиитеОтмъщението на Овена
Да си представите отмъстителния Овен е доста сложна работа. Ако някой го настъпи по болния мазол, то Овенът, като правило, веднага ще му издърпа ухото без всякакви задръжки и предупреждения. Това даже не се разглежда като отмъщение, а е само ответна реакция на здравия организъм. Освен това ако настъпването на споменатия мазол е било виртуозно и за дърпане на ухото не е можело да става и дума, Овенът след час просто може да забрави за всичко, а след ден, като че нищо не е било, да любезничи и да се прегръща с този, който го е обидил. Затова за да възникне у Овена желание да отмъщава, трябва много да се постараете и да го дразните планомерно и сериозно.

Отмъщенето на Телеца
За да пробудите отмъстителността на Телеца, трябва доста да се постараете.У всеки Телец убеждението, че някой е мръсник се утвърждава само след щателно събиране на статистически сведения на тази тема. Затова неговото отмъщение е малко по- извратено, отколкото на Овена. По всяка вероятност основоположник на вендетата е представител именно на този знак, заедно със Скорпиона. Като правило отмъщението на Телеца се изразява в планомерно и неумолимо заприщване на всички шлюзове и канали на обидилия го.По някакви причини винаги се оказва владелец на кранчетата, ............

Отмъщението на Близнака
Това е един от най- проблемните знаци в Зодиака.Работата е в това, че болшинството от тях страстно жадуват да бъдат велики и уважавани, а по такъв начин никой не ги възприема. Затова винаги е много лесно да се предизвика Близнака да избухне в жажда за мъст. Тези, които са се удостоили с желанието и жаждата им за мъст, трябва да знаят, че вероятно ще станат обект на най- невероятни слухове и сплетни, безобразно плоски хапливи думи и неприкрита дезинформация. Юношите – Близнаци даже могат да стигнат до сбиване с многократно по- силен противник ( като правило противника е превъзхождащ), но след минута тези дон- кихоти вече ще хленчат в ъгъла. Ако тази .......

Отмъщението на Рака
Най- простият и разпространен способ на неговото отмъщение е да тръгне без шапка в студена нощ, за да се почувстват всички зле. Прилага го по всякакъв повод, а и без повод – само зарад промяна на настроението. Към този разряд се отнася и пълно скъсване на отношенията. За Рака това означава, че няма да реагира никога и никак на вашето присъствие, дори да сте му непрекъснато пред очите. А и вероятността той да ви прости (даже и обидата да е била съвсем дребна), е крайно малка. Ако Ракът се ......

Отмъщението на Лъва
а да пробудиш у Лъва жажда за мъст, трябва просто сериозно да го излъжеш. А да излъжеш Лъв е нещо много лесно – стига само да поискаш! Въпросът е в друго: защо ви трябва това? Лъвската мъст ( даже в лек вариант) е страшна като смъртта. Вече в hard – изпълнение е нещо съкрушително, но до него рядко се стига. Най- тривиалната проява на лъвската мъст е нагледно да ви демонстрира, че сте най- пълното, нищо не представляващо нищожество, че даже и по- лошо! Това се демонстрира със собствен пример- Лъвът публично показва колко по-добре работи, изглежда и почива в ...........

Отмъщението на Девата
Трудно е човек да си представи какво точно би трябвало да направи, за да накара представител на Дева да си отмъсти. Девите си отмъщават(като правили) в особено извратена форма. Ако случайно сте гледали филма за героичния Сергей Лазо, изгорен в пещта на локомотива, то може примерно да си представите какво би могло да се направи с известна доза девинска фантазия ( а "девинска", защото Япония се намира под знака на Дева). Там например е описана такава красива ваза с дупчици за ...........

Отмъщението на Везните
Везните са достатъчно обидчив знак, но да отмъщават истински те не умеят достатъчно Отмъщението много прилича на детски вариант: щом ти си ми направил така, е, добре-и аз ще ти направя така… Нещо като:" Дай си ми играчките и не пишкай в моето гърненце.." Даже когато Везните сами считат, че се е стигнало вече до предела на суровост и коварство, до субекта, към когото е отправено отмъщението едва започва да разбира, че, оказва се, му отмъщават. Освен това, прикривайки всякакви зависещи.

Отмъщението на Скорпиона
Този знак традиционно държи първенството по обидчивост, макар и незаслужено. Всъщност най- обидчиви са рибите, но никой не знае това. Например нормалния Скорпион се отличава с това, че винаги има работа. Навсякъде, разбирате ли, той има някакви свои интереси, всичко трябва да проверява и да държи под контрол. И съответно ако се случи някой да засегне неговите интереси, то Скорпионът незабавно се изпълва с отрова за да си отмъщава с хапане.

Отмъщението на Стрелеца
А това са отмъстители – досадници, от типа на "червените дяволчета" или неуловимия Джек! Те, макар и в името на справедливостта и принципността, всячески ще заколят всички, които им попаднат пред голата шашка но само че докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят! А всъщност те не могат и да направят каквото и да било, ако наоколо няма публикаo- колкото може по- многолюдна. Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целия народ, да им се обясни, видите ли, и да видят какъв гад е обиждача.

Отмъщението на Козирога
Много е трудно да си представи човек какво трябва да се направи, за да бъде заставен Козирога да си отмъщава- тях практически няма с какво да ги засегнеш. Например да предположим, че сте имали възможност да го подразните, като засегнете неговата любов. Това е лошо, но отмъщение все- пак няма да има, а само последователно изживяване на всичко, свързано с тази любов. Ако трябва да сме точни , Козирога съвсем няма да прави каквото и да било по- специално в това направление. Просто вече вероятно е успял да се окопае там много по- рано и много по- добре,от вас, а после...?

Отмъщенито на Водолея
Да се намери отмъстителен Водолей е доста трудно, защото даже и когато иска да го направи, се получава нещо половинчати и сякаш "спретнато" на шега. За съжаление обаче обекта на неговото отмъщение не се чувства по- добре. Накратко казано Водолея не е в числото на отмъстителите, защото нито един представител на този знак не обича и не умее да отмъщава.
Някои нездрави психически представители на този знак могат да предават, злепоставят.

Отмъщението на Рибите
Всеки много лесно може да обиди нормалната Риба. Но за да бъде обидена така, че да започне да си отмъщава, може само достатъчно близък човек, защото за обидите на всички останали, представителя на този зодиакален знак забравя с лекота. А Рибите си отмъщават по всички възможни способи, с изключение на явните. Те плетат интриги, пресичат пътя на този, който ги е обидил именно там, където най- не очаква и "подслаждат" живота му с всякакви други подобни способи.

______________________________
When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground. ♥️
Върнете се в началото Go down
Marie
Маниак
avatar

Пол : Female
Зодия : Capricorn
Брой мнения : 508
Регистрация : 03.08.2010
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Чет 9 Сеп - 19:41

Блааах за Козирога донякъде е вярно ;д

______________________________
Живей.Искай.Вярвай.Опитвай.Твори.
Оги23=Любовна преспи | Цъкни и изживей мига на песента...
If the world is cold, make it your business to build fires.
Върнете се в началото Go down
~ Mistery writer ~
VIP
avatar

Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Пол : Female
Зодия : Aries
Брой мнения : 6584
Регистрация : 15.07.2010
Местожителство : Around the world

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Чет 9 Сеп - 20:29

Цитат :
Отмъщението на Овена
Да си представите отмъстителния Овен е доста сложна работа. Ако някой го настъпи по болния мазол, то Овенът, като правило, веднага ще му издърпа ухото без всякакви задръжки и предупреждения. Това даже не се разглежда като отмъщение, а е само ответна реакция на здравия организъм. Освен това ако настъпването на споменатия мазол е било виртуозно и за дърпане на ухото не е можело да става и дума, Овенът след час просто може да забрави за всичко, а след ден, като че нищо не е било, да любезничи и да се прегръща с този, който го е обидил. Затова за да възникне у Овена желание да отмъщава, трябва много да се постараете и да го дразните планомерно и сериозно.
О да това е супер вярно!!! На мен ми минава бързо, хората около мен го знаят, но когато някой си играе с нервичките ми до такава степен се вбесявам, че съм готова да му съсипя живота : : :
Като говорим за това.. Ето примерно сестра ми всяка сутрин ме буди да кажем към 10 часа, и то нарочно при положение, че знае колко късно си лягам.. За това снощи към 3 през ноща и нарисувах мустаци и я снимах :lmao:
Беше изключително забавнооо, поне за мен :lmao: Тя, тя опищя района сутринта, особено след като се събуди докато ги повтарях :pardon:

______________________________

Even if the path is a little blurry, KEEP WALKING.
You'll focus in when you know what you want.
Then the picture of your life will be crystal clear.
JUST DON'T EVER GIVE UP and DON'T EVER STOP WALKING
.

Върнете се в началото Go down
puFF
Маниак
avatar

Пол : Female
Зодия : Sagittarius
Брой мнения : 614
Регистрация : 19.07.2010
Местожителство : Канзасс

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Чет 9 Сеп - 20:41

Отмъщението на Стрелеца
А това са отмъстители – досадници, от типа на "червените дяволчета" или неуловимия Джек! Те, макар и в името на справедливостта и принципността, всячески ще заколят всички, които им попаднат пред голата шашка но само че докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят! А всъщност те не могат и да направят каквото и да било, ако наоколо няма публикаo- колкото може по- многолюдна. Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целия народ, да им се обясни, видите ли, и да видят какъв гад е обиждача.

Ами мога и без публика : Ама винаги който ме е обидил си тегли боя за опашката,,знам че е тъпо като съм момиче да набия някого..но те си го заслужават,,понякога не им падам до нивото,,зависи от случая

______________________________
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind :happy1:


Върнете се в началото Go down
desistela
Модератор
avatar

Пол : Female
Зодия : Taurus
Брой мнения : 1272
Регистрация : 03.02.2011
Местожителство : Русе

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Пон 14 Фев - 10:34


Отмъщенето на Телеца
За да пробудите отмъстителността на Телеца, трябва доста да се постараете.У всеки Телец убеждението, че някой е мръсник се утвърждава само след щателно събиране на статистически сведения на тази тема. Затова неговото отмъщение е малко по- извратено, отколкото на Овена. По всяка вероятност основоположник на вендетата е представител именно на този знак, заедно със Скорпиона. Като правило отмъщението на Телеца се изразява в планомерно и неумолимо заприщване на всички шлюзове и канали на обидилия го.По някакви причини винаги се оказва владелец на кранчетата, ............

Не знам за какви кранчета пишат тука,ама аз като се ядосам наистина,което става малко трудно де,и мога да "вгорча"животеца на този дето ме е ядосал.Мога да се "цупя"и да мълча като "темерут"квато си и ставам де ,мноооого мноооого време.

Добре,че на другите бързо им минава иначе щяхме да си живееем в мълчание с месеци :lmao:

______________________________
искам сладолед на клечка,да спя върху кожа на мечка,с мъж без пречка и да правим буболечка
Върнете се в началото Go down
the_dark_lady
Читател
avatar

Пол : Female
Зодия : Pisces
Брой мнения : 26
Регистрация : 21.11.2010
Местожителство : Мадрид

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Съб 11 Юни - 14:28

Ммм, това за Рибите е доста вярно или поне в моя случай. Изключвам само частта, че забравям лесно обидата от не толкова близък приятел. Че чак пък с лекота... Мне, просто въпросът е в това, че не ми пука! :lmao:
Върнете се в началото Go down
andjelika
Читател
avatar

Брой мнения : 10
Регистрация : 09.08.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Вто 9 Авг - 12:31

Отмъщението на Стрелеца
А това са отмъстители – досадници, от типа на "червените дяволчета" или неуловимия Джек! Те, макар и в името на справедливостта и принципността, всячески ще заколят всички, които им попаднат пред голата шашка но само че докато се наканят да свършат това, се оказва, че няма кого да колят! А всъщност те не могат и да направят каквото и да било, ако наоколо няма публикаo- колкото може по- многолюдна. Без публика им е скучно и някак си съвсем не назидателно. За същата тази справедливост първо трябва да се събере целия народ, да им се обясни, видите ли, и да видят какъв гад е обиждача.

За мен не са познали тук , не обичам никак да е публично
Върнете се в началото Go down
penka1234
VIP
avatar

Чете : Всичко което ми хареса
Пол : Female
Зодия : Capricorn
Брой мнения : 2535
Регистрация : 14.03.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Съб 25 Май - 17:02

Отмъщението на Козирога
Много е трудно да си представи човек какво трябва да се направи, за да бъде заставен Козирога да си отмъщава- тях практически няма с какво да ги засегнеш. Например да предположим, че сте имали възможност да го подразните, като засегнете неговата любов. Това е лошо, но отмъщение все- пак няма да има, а само последователно изживяване на всичко, свързано с тази любов. Ако трябва да сме точни , Козирога съвсем няма да прави каквото и да било по- специално в това направление. Просто вече вероятно е успял да се окопае там много по- рано и много по- добре,от вас, а после...?

______________________________
Върнете се в началото Go down
6astlivkata
Читател
avatar

Брой мнения : 20
Регистрация : 03.09.2012

ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   Нед 5 Яну - 18:07

Отмъщението на Лъва
а да пробудиш у Лъва жажда за мъст, трябва просто сериозно да го излъжеш. А да излъжеш Лъв е нещо много лесно – стига само да поискаш! Въпросът е в друго: защо ви трябва това? Лъвската мъст ( даже в лек вариант) е страшна като смъртта. Вече в hard – изпълнение е нещо съкрушително, но до него рядко се стига. Най- тривиалната проява на лъвската мъст е нагледно да ви демонстрира, че сте най- пълното, нищо не представляващо нищожество, че даже и по- лошо! Това се демонстрира със собствен пример- Лъвът публично показва колко по-добре работи, изглежда и почива в ...........
Аз не знам колко е вярно, още никой не се е осмелил да ме предизвика     
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Kaк си отмъщават зодиите   

Върнете се в началото Go down
 

Kaк си отмъщават зодиите

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
BGWorld :: Спам Център :: Хороскоп-